| AvalohAlyn a întrebat:

Ce manager sau antrenor de fotbal admirati sau il aveti ca favorit? Si de ce?

Eu am un deosebit respect pentru Ferguson, Rafa Benitez si Ewald Lienen

Voi?

Răspuns Câştigător
| Moonlight15 a răspuns:

Sir Alex si Arsene Wenger, sunt cei mai longevivi antrenori din Premier League si s-au facut respectat la echipele lor. Practic, Arsenal este creatia lui Arsene Wenger, United a cunoscut performante mari cu Ferguson pe banca, ceea ce Van Gaal niciodata nu va realiza.

| AFR81 a răspuns (pentru Moonlight15):

Ferguson cu siguranta a construit o echipa uluitoare la Manchester, dar Wenger? Cu un alt antrenor, cred ca Arsenal ar fi castigat mai multe trofee.

| Ibrahimovic a răspuns (pentru Moonlight15):

De ce crezi ca Van Gaal nu va face performanta? Mai ales daca i se acorda timp. Van Gaal e un geniu, dar trebuie sa se obisnuiasca si el cu fotbalul din Premier League, ceilalti antrenori de acolo sunt de ani de zile in acest campionat. Oricum el a anuntat ca mai antreneaza pana in 2017, dar chiar si asa cred ca poate castiga macar o data sau de doua ori campionatul in Anglia, plus cel putin o finala de Uefa Champions League. Dar sa avem rabdare. In primii 5-6 ani Ferguson nici el nu prea s-a facut remarcat.

15 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Chiar daca e nou in breasla, mi-e mi-a placut foarte mult de Mirel Radoi. Stie sa se comporte in orice situatie, nu e un taran prost ca Sumudica, pe care il si detest, nu e nici un om bolnav cu nervii ca Sorin Cirtu. Pe scurt, are stofa de antrenor. Sper sa se si descurce. Din Romania imi mai plac: Mihai Stoichita, Cristian Pustai, Costel Galca, Victor Piturca, Anghel Iordanescu, etc. Din afara ii detest pe Jurgen Klopp si Diego Simeone. Imi plac foarte mult: Jurgen Klinsmann, Jose Mourinho, Arsene Wenger, Massimiliano Allegri si Otmar Hitzfeld.

| Depay a răspuns:

Mie personal îmi plac Sir Alex, Arsene Wenger și Mircea Lucescu, deoarece aceștia au creat încetul cu încetul echipe, făcându-le cunoscute cu adevărat în europa.Personal îl mai admir și pe Unai Emery de la Sevilla pentru stilul ultra-ofensiv pe care îl are la echipa de pe Ramon Sanchez Pizjuan, un stil pe care eu îl ador.Îmi place și Jose Mourinho deoarece, cu toate că este neînțeles, a reușit să câștice 2 UCL și cred că într-o bună zi o va câștiga și pe a treia. Mai apreciez și antrenori precum Jurgen Klopp, Carlo Ancelotti sau Joachim Loew

| AvalohAlyn explică (pentru Depay):

Foarte bun raspuns.happy

Pe Klopp il vad inlocuitorul lui Guardiola... unde sper sa castige cu Bayern, Champions League.

| KamaSutra a răspuns:

Chiar iti place fotbalul...

Nu stiu nimic din ce ai pus tu acolo, stiu doar ca mie imi place de Messi smug

| Ibrahimovic a răspuns:

Nu cred ca am un antrenor favorit acum, dupa retragerea lui Sir Alex Ferguson, pe care-l consider cel mai mare antrenor din istoria fotbalului.
Dar cred ca Diego Simeone va ajunge un antrenor macar la fel de bun precum sunt marii antrenori din ziua de azi. Si astept sa-l vad si pe Zinedine Zidane ca principal pe banca unei echipe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da vad ca-ti place fotbalul...mie-mi place de Messi. Da stiu ca-i jucător, da nu stiu vreunul din ce ai pus acolo. :]]

| AvalohAlyn explică (pentru anonim_4396):

laughing) Ce iti place la Messi?smug

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Rafa Benitez

| Resurrection a răspuns:

Personal, Mircea Lucescu, mi se pare o emblema a fotbaluli romanesc, un antrenor serios care a reusit sa faca performanta.

| LimonadaBaa a răspuns:

Am respect pentru Sir Alex Ferguson si pentru Carlo Ancelotti.Sir Alex a facut din United care era o echipa mare, o echipa uriasa si un brand urias, dovada ca a stat ani buni pe primul loc ca valoare totala a cluburilor, depasind cluburi ca Real Madrid, Barca, Bayern, etc.Pentru Carlo am respect pentru atitudinea si linistea pe care o imprima oricarei echipe pe care o antreneaza.Stilul sau de joc ma fascineaza.

| Moonlight15 a răspuns:

Wenger a inventat echipa asta si a crescut atatia juniori de calitate, daca ar veni alt antrenor acum crezi ca s-ar rezolva ceva?

| LimonadaBaa a răspuns (pentru Moonlight15):

Pentru el, fotbalul=trofee, nu un joc spectaculos.Sa nu uitam ca Wenger, din banii pe care i-a adus clubului, a reusit sa construiasca un stadion, Emirates+ca a adus an de an participarea in UCL fara prea mari investitii, pe cand celelaltw rivale transferau pe bani extrem de multi(exceptie United care-l avea pe Fergie care scotea 110% din jucatori.)

| Moonlight15 a răspuns (pentru LimonadaBaa):

Asa este, putin integ ce este Arsenal... multi vad ca ne critica, nu pot cere ceva unor oamenii care nu stiu cu ce se mananca fotbalul, sau care sustin echipe fara traditie gen City,PSG si altele. Cati bani a consumat City sa aduca un fundas dreapta de atata timp si Zabaleta abia misca? Pe cand, noi il avem pe Bellerin si pe Calum Chambers, foarte tineri, foarte talentati si doar pe Calum s-a platit o suma buna de bani. Asta e diferenta intre echipe mari si echipe aparute peste noapte. Wenger a creat Arsenal,dupa chipul si asemanara sa, cum s-ar spune. Van Persie,Almunia,Song, Fabregas, Nasri, Bellerin, Walcott, Oxlade si multi altii au fost facuti fotbalisti de Wenger.