anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cei care nu dati in fete. Daca fata stie arte martiale, accepti o lupta? pana la urma conteaza tehnica, fiindca si o namila de 2 metri cu muschi pe el daca nu are viteza si tehnica, degeaba cara muschii aia pe el.
Cand accepti o lupta? ce trebuie sa aiba adversarul ca sa te provoace indeajuns?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sant pacifist, lupta la forta majora daca ar vrea sa ma violeze si nu intelege pe cale buna ca nu vreau scot pistolul cu bile de cauciuc si o las la pamant cu 2 impuscaturi laughing

| MioaraParalescu a răspuns:

E de ajuns sa se apropie prea mult si bataia e ca inceputa...

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

O lupta in pat este oricand bine venita.
Ce trebuie sa aiba adversara? Hmm, cred ca ar fi ok sa fie epilata thinking

| Bøøgey a răspuns:

Indiferent de situatie si context n-o sa pot da niciodata serios intr-o fata.

| anonim_4396 explică (pentru Bøøgey):

Chiar daca loveste la fel de puternic ca tine?

| Bøøgey a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar si asa, prefer sa-i blochez orice miscare. Ii pun mainile pe langa corp, o iau in brate si o tin pana se calmeaza.
Si, hai sa fim seriosi, ce natie de subnutrit sa fii sa lovesti mai slab decat o femeie?

| anonim_4396 explică (pentru Bøøgey):

Sunt destui, si mai ales daca tipa practica arte martiale degeaba ai 20 de kg de muschi pe tine daca nu ai viteza cel putin, lasand tehnica deoparte. Te asigur ca una care practica Wushu sau Wing Chun cel mai mult vei lua copacii in brate sau stalpii.

| Bøøgey a răspuns (pentru anonim_4396):

Frate, artele martiale intr-o bataie adevarata in plina strada sunt apa de ploaie, poti mictiona pe ele fara probleme, asta asa ca tot zici despre asta.
Si crede-ma, o femeie tot o femeie ramane, o apuci de maini, ii pui o nenorocita de piedica, o pui pe jos si acolo ramane, ca doar nu e ceva ruda de-a lui Hulk. Sau in cel mai exagerat caz, ii aplici un picior in stomac/ficat sau un dos de palma sanatos in frunte, s-o calmezi pe don'soara. Dar in niciun caz sa dai ca animalu' in ea, mai bine indur bataia.

| anonim_4396 explică (pentru Bøøgey):

O lovitura la splina, nici Hercule nu rezista. Una la tampla, oricine va muri la acea lovitura pana si un shaolin, indiferent de antrenament si cata forta are. Daca ai impresia ca luptele de strada sunt egale cu artele martiale, e clar ca nu stii despre ce vorbesti si ma opresc aici. Te asigur ca spui o prostie ultra mare si intr-o lupta de strada cum nu sunt reguli, c o aiele raman vulnerabile.
http://www.youtube.com/watch?v=JXOiqHOdLjs
http://www.youtube.com/watch?v=QLL9plgz0pg
daca o fata lupta asa, cosciugul iti devine cel mai bun prieten pe vecie. cand te-ai educat in artele martiale, putem continua discutia.

edit. nu egale, ba mai rau, "apa de ploaie" fata de lupte de strada...

| anonim_4396 explică (pentru Bøøgey):

Inca o chestie, viteza joaca un rol important in forta. Cu cat lovesti mai rapid, cu atat mai puternica va fi lovitura. Deci ideea e ca muschii nu-s forta completa intr-o lovitura.

| Bøøgey a răspuns (pentru anonim_4396):

Aha, si tu stai ca boul sa-ti propteasca aia calcaie in tampla... Hai ba ma lasi?
Ba nene, daca vine unu' cu o bata (asta in cel mai bun caz, sa nu zic de sabii, macete, alea, alea...) poti sa stii tu artele martiale ale lu' peste prajit, ca te incinge ala de-ti sar capacele. Si pe bune? Mi-ai dat scene din filme, si alea in care lupta doar barbati?

| anonim_4396 explică (pentru Bøøgey):

Du-te de aici cu atitudinea asta de mielusel cu gura mare... si nu-s baiat.
Ti-am dat exemple bune ca nu sunt atatea filme cu femei, aceeasi tehnica o poate avea si o femeie dar daca scrii cu degetele tale de mascul viril women wushu sau martial arts gasesti singur destule. Te poti uita la Street Fighter the Legend of Chun Li.

| Bøøgey a răspuns (pentru anonim_4396):

La primul video mi-a fost sila sa ma uit integral, da' in ala cu Jet Li sper c-ai vazut ca-s ceva efecte speciale pe acolo, nu? Si in plus, is filme, nu viata reala.
Raman la aceeasi parere de mielusel cu gura mare (asta nu stiu de unde ai dedus, da' in fine...) cum ca intr-o bataie reala, pe bune, pe strada, fara reguli, artele martiale nu te ajuta cu aproape nimic.

| EarsOfAFox a răspuns:

Fuga e rusinoasa, dar sanatoasa. big grin
Eu nu pot sa omor o musca.
Nici macar o lupta intelectuala n-as accepta(oricum sunt paralel cu lumea inconjuratoare si aici), apoi una fizica.