| Prince_Pyckolo_1992 a întrebat:

Cine credea in calificarea stelei, eu nu ( sunt fan steaua ), a jucat extraordinar daca va juca asa o pot scoate si pe chelsea, nu cred ca am mai vazut la steaua un joc asa de frumos combinativ, isi merita locul in optimi, voi ce parere aveti?

7 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Desi nu sunt fan Steaua m-am bucurat aseara pentru calificarea Stelei.Au jucat bine, au meritat jocul si au avut entuziasm.Insa sunt sceptic in privinta trecerii de Chelsea, sa nu uitam cine e Chelsea. Oricum pentru Steaua tot ce vine in viitor in Europa e un bonus, asa au zis multi de la Steaua.Deci,desi nu sunt fan sufletului meu i-a placut tare meciul de aseara.

| onasis1961 a răspuns:

Au fost super tari! Nimeni nu credea in minuni.

| darrio2007 a răspuns:

Mi-a placut cum a jucat Steaua.Desi nu este echipa mea favorita.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Chiar de tin cu dinamo mi-a placut steaua si m-am bucurat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum n-ai mai văzut-o pe Steaua jucând aşa? Unde ai fost când juca meciurile din tur cu Dinamo, Rapid, CFR, Chiajna, Petrolul, etc? Sau cu Molde şi Copenhaga? laughing Steaua are un sezon excelent până acum. Cât despre meciul cu Chelsea, totul depinde de meciul tur. Un rezultat bun pe Arena Naţională poate însemna calificarea. Cred mai mult în calificare în această dublă decât în cea cu Ajax, motivul principal fiind Benitez, un antrenor foarte slab după părerea mea. Şi da, Steaua îşi merită locul în optimi, mai mult decât şi-l merită Chelsea, care s-a chinuit serios aseară cu Praga.

| Prince_Pyckolo_1992 explică (pentru anonim_4396):

Steaua aseara a jucat deschis, a jucat un fotbal la nivelul echipelor ce au in lot jucatori de 20, 30 miil euro, de obicei echipele romanesti joaca defensiv si incearca sa surprinda prin contra atac( daca ai vazut cfr, a jucat cu 5 fundasi, 2 stopari, 2 mijlocas la inchidere si 1 atacant si trebuia sa intoarca un 2-0 ) cam asta e mentalitatea romaneasca, steaua aseara a aratat clasa si cred ca daca va juca asa si in campionat va bate toate echipele la cel putin 3 gol diferenta

| neaivan a răspuns:

Desigur ca isi merita locul, la mai bine...