| efimash a întrebat:

Cum sa sutez pe jos?
ca daca dau cu siretul se duce prea sus?
VREAU CU SIRETUL DAR PE JOS CUM?

6 răspunsuri:
| Deny1333 a răspuns:

Cu şiretul n-o să poţi niciodată să dai pe jos, pentru că (chiar şi fără să vrei) vârful piciorului intră sub minge şi o ridică în aer. Doar să ai noroc ca să loveşti mingea cu şiretul şi să nu se ridice.
Mai bine ai încerca să şutezi cu latul, cu timpul o să te obişnuieşti şi aşa. E şi mai comod, şi mai sigur.
Baftă!

| Kramerwalt a răspuns:

Incearca cu latul pe jos, daca ai si putina forta in picior!

| lukeskywalker a răspuns:

Nu poti sa iesi pe teren si sa dai in mingea aia pana reusesti sa dai cum vrei? cu latul nu o sa ai o forta mare, incearca cu exteriorul, sau daca vrei neaparat cu siretul, inclini cat mai mult piciorul, da oricum nu o sa mearga mingea la firul ierbii daca asta vrei...

| katana21 a răspuns:

Daca doresti sa sutezi pe jos este usor fa asa: incearca sa lovesti mingea cu siretul dar piciorul nu sub minge si pe partea de sus a mingii sper ca te-am ajutat.

FUNDA?

| silvvv08 a răspuns:

Pai este foarte simplu.Eu fac fotbal de 5 ani si daca se duce asa de tare mingea in sus cand dai cu siretul inseamna ca tu lobezi,deci ca sa dai pe jos si cu precizie incearca siretul intins la maxim si glezna incordata iar genunchiul pendulat usor ca sa nu dai in pamant si siretul cum ai pune un bat in pamant pe vertical trebuie sa fie paralel cu acel bat. Dupa ce sutezi sau cand sutezi, ridica nitel piciorul in sus ca sa ia putere, inca ceva, cand dai cu siretul, mingea in aer nu trebuie sa se invarta deloc. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?

| Ciuma1 a răspuns:

Incearca sa lovesti jumatatea mingi cu preciziewinking dar dai pe coltul porti numai daca ai culoar sau mai bine prietene multe si multe antrenamente tongue