| JaguarSType a întrebat:

Daca fac sala in cat timp se observa diferenta? adica muschi?

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fără dopaj, după 6 luni.
Pa, pa.

| PrunaPătrată a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Gresit.Este practic imposibil sa dai un raspuns valid pe acest subiect, dezvoltarea musculara depinde de FOARTE MULTI factori precum alimentatia, antrenamentul, constitutia corpului pentru ca dupa cum stii ( sau ar trebui sa stii ) fiecare organism e diferit.De exemplu la mine rezultatele s-au vazut in primele zile de sala, adica eu nu am mai facut niciodata un sport ca lumea, am mers cand eram mai mic 2 luni la fotbal dar na happy Eu in primele 2 saptamani mergeam in fiecare zi, m-am obisnuit cu aparatele si etc. dupa ceva zile vad cum se mareste bicepsul, pieptul, tricepsul, spatele, trapezii, umerii si etc. Cand esti incepator, aici ma refer ca nu ai mai facut niciodata culturism si nu esti asa dezvoltat in musculatura, cresti si cu paine si gem. Dupa ce mai acumulezi experienta in sala de fitness va trebui alimentatie, odihna si antrenament strict respectate ca sa te mai dezvolti.

| Diabl0 a răspuns:

Dupa 5 ani.

| usernameinvalid a răspuns:

Cel mai important lucru este organismul, sunt persoane la care da rezultate dupa o luna si la altele dupa 4 luni. Incearca sa mergi regulat in fiecare zi ( de luni pana sambata ) la o anumita ora. In loc de proteine sau alte porcarii, bea un pahar de lapte inainte si dupe antrenament.
Dupa primele doua zile, nu te speria, o sa simti ca "te rupi in doua" pentru ca o sa ai o puternica febra musculara care o poti diminui stand in cada cu apa cu sare, si dupa sa iei si o aspirina.
Inainte sa incepi antrenamentul chiar si dupa, tpoti face cateva exercitii aerobe.

| Mazgalici a răspuns:

Pai daca iei si ceva suplimente in 3 luni o sa vezi diferenta, dar daca nu iei si o faci pe metoda clasica in functie de respectarea regulilor ce trebuie respectate atunci cand mergi la sala eu cred ca in 4-5 luni o sa vezi rezultate, dar si aici depinde de constitutia ta, sunt foarte multi factori de luat in considerare...