| Alex66 a întrebat:

Eu merg la sala de forte iar cineva mi-a spus, daca ziua urmatoare dupa antrenamente am febra musculara, creste muschiul! este adevarat? eu fac corecte exercitiile si a 2 zi am febra! este bine sau de rau?

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Febra musculara se datoreaza acidului lactic acumulat in muschi. adevarat e ca muschii cresc in zilele de pauza in special in somn (de aceea culturisti trebuie sa aiba un somn de minim 8 ore jumatate pentru o crestere frumoasa si rapida). nu e adevarat ca daca ai febra musculara cresti extraordinar, inseamna ca ai facut exercitiile corect si in timpul somnului o sa creasca. sa nu te amagesti ca daca ai febra o sa te faci arnold, dar esti pe drumul cel bun. hrana + somn = 70% din sala, restul e munca depusa acolo de tine.

5 răspunsuri:
| joe2011 a răspuns:

Este bine, inseamna ca ai facut efort si muschiul creste

| 9gag a răspuns:

Da...Febra este un semn ca ai lucrat corect. Ai grija insa sa nu confunzi febra cu durerea. Daca te doare un muschi sau vreo incheietura ar fi bine sa te opresti pana iti trece durerea si apoi sa reiei exercitiile cu greutati mai mici. Cat despre febra, cand ridici greutati fibrele de muschi se rup treptat si in timp ce te odihnesti, muschiul se repara si se mareste. Pana se repara ai febra musculara. Succes

| traceurpkvictor a răspuns:

Pa febra musculara nu este nimic grav eu de exemplu cand am febra musculara lucrez si mai mult pentru a scadea sau alerg si mai mult depinde dar eu in majoritatea zilelor am febra la picioare deoarece fac parkour.

| Gini a răspuns:

E bine in curand vei scapa de febra musculara. Cand te apuci se sala, muschiu creste si vei face febra musculara dar nu vei avea tot timpul in curand vei scapa de ea in cam 8-9 zile maxim.
Bafta.

| Kiddu97 a răspuns:

Buna. Omul acela care ti-a spus chestia asta nu te-a mintit.Si mie mi-a zis tata la fel.Si am continuat sa fac exercitii pentru bicepsi si abdomen si au dat rezulatate. Este bine contiuna sa faci asa. Bafta!