anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, TPU! Eu sunt foarte slaba, am 1, 57 m, 38 kg si 12 ani (fac 13 in octombrie, nu stiu daca chiar conteaza). Nu vreau sa ma ingras, insa problema mea este urmatoarea: am burta! Mai demult, aveam abdomen plat, faceam si abdomene si toate colegele mele ma invidiau, iar eu ma mandream cu corpul meu, insa probabil mandria nu face bine si am ajuns si eu sa am burta, chiar daca sunt foarte slaba. Nu stiu daca este grasime, surplus de apa sau pur si simplu sunt balonata (dimineata, fiind nemancata am abdomenul ca si in trecut, atat de plat si de frumos, parca imi vine sa nu mai mananc pentru a ramane asa laughing ). Ce as putea face? Sunt in stare sa renunt la zahar daca e nevoie (sa nu mai mananc dulciuri) si sa fac sport. Tin sa precizez ca nu beau bauturi acidulate de niciun fel (de la sucuri, apa minerala pana la bere), nu mananc sare decat cea care exista in mancarea mamei (in supe, ciorbe, tocani, fripturi etc.) nu imi pun pe rosii/ castraveti, cartofi prajiti s.a. M-am decis ca de maine sa incep sa ies la alergat in fiecare dimineata si sa consum in fiecare dimineata un smoothie/milkshake de fructe. Si inca ceva, eu mai beau uneori (diminetile in principal) un pahar de lapte pentru calciu cu 1, 5% grasime (ar fi cazul sa renunt?). Nu vreau sa pierd din greutate (fiind deja destul de slaba), vreau doar sa scap de burta. Ce ma sfatuiti voi sa fac, sa consum, pentru a reveni la abdomenul din trecut?

10 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sucuri naturale... miscare multa!

| RAY a răspuns:

Am la playlist un program dar ai 12 ani vei reusi sa-l faci? nu stiu,incerca,renunta la tot cei dulce, suc, dulciuri, multe proteine taie pofta de mancare te vei simti ca naiba dar e bine, apoi fructe, legume crude

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce ai zis ca vrei sa faci?
rolling on the floor

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Las-o balta! Poti reciti intrebarea.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu ai cum sa slabesti, ai deja 38 de kg vrei sa arati ca o scandura?
Asta este constructia corpului tau, asteapta ca te vei dezvolta, eventual si corpul tau pe timp ce trece...
Iti dai seama ca daca dai jos din burta automat dai si din kilograme?
Zic asta pentru ca mama mea are 1, 57 si probabil daca ar avea 38 de kg as ramane (O_O)
Esti bine asa, trebuie sa mananci sanatos, nimic mai mult.
Nu te supara pe mine, este pentru sanatatea ta, esti perfecta asa happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar daca esti asa dornica sa dai din burta:
Sucul de grefe este foarte bun pentru asta.
Ceaiul verde fara gluten
Cateva abdomene nu ar strica.
Ai putea renunta la prajeli, sucuri din comert,
inlocuieste zaharul rafinat cu cel de stevie, uleiul de floarea soarelui cu cel de masline extra'vrgin, bea multa apa, nu manca foarte sarat.
Nu este obligatoriu sa renunti la zahar adica sa il inlocuiesti cu cel de stevie sau sa nu il consumi deloc dar este important ca el sa faca parte din regimul tau in cantitati foarte mici.
Nu indulci ceaiul verde big grin
Poti face Yoga, aerobic sau Streching le cauti pe youtube ..sunt videoclipuri cu exercitii.
Nu exagera, fa'le regulat.

| Manole_Vanessa_1998 a răspuns:

Eu cred ca esti ok asa cum esti

Răspuns utilizator avertizat