| xNoNameHei a întrebat:

Heii :*.
Cum as putea sa-mi ingros picioarele?
De manacat mananc vreo 4-5 mese pe zi.
Sport fac, alerg cam 1 kg. pe zi.
Nu se ingroasa de loc. Ce as putea face?
Dauuu funda laughing.

Răspuns Câştigător
| johnstone a răspuns:

Daca vrei sa iei in greutate mai intai trebuie sa stii de cate calorii ai nevoie pentru faza de mentinere. Poti sa folosesti formula Harris - Benedict pentru calcularea metabolismului bazal MB = 655 + (9.6 x greutatea in kg) + (1.7 x inaltimea in cm) - (4.7 x varsta). Rezultatul il inmultesti cu factorul de activitate (1.4 daca alergi, 1.2 daca nu faci nici un fel de sport) si astfel obtii necesarul de calorii pentru faza de mentinere.

Pentru a lua in greutate consumi cu 300 calorii peste faza de mentinere. In functie de greutate consuma zilnic cel putin 2g de proteina / kg si ajusteaza doar partea de carbohidrati. 1g de proteina = 4 cal; 1g carbohidrati = 4 cal; 1g grasime = 9 cal. Ai grija sa incluzi in alimentatie si grasimi. Acestea sunt foarte sanatoase si nu se metabolizeaza decat daca sunt prezenti in exces carbohidratii in sange la momentul eliberarii insulinei.

Poti stimula muschii prin genuflexiuni si fandari. Executa miscarile incet si pana la epuizare totala.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca asa este conformatia picioarelor tale, nu ai ce face. Poti manca cate mese vrei.P.S Nu mai manca atatea mese.Ai sa ramai fara mobila in casa.

| Nickname1890 a răspuns (pentru darrio2007):

Lol stai linistit picioarele se ingroasa.

GENOFLEXIUNI prietene cat cuprinde cu greutati cat mai mari si multe proteine.

| darrio2007 a răspuns (pentru Nickname1890):

Multumesc.Dar raspunsul tau nu era pentru mine.Eu nu am nevoie sa imi ingros picioarele.

| Nickname1890 a răspuns (pentru darrio2007):

Il vede si cel care a pus intrebarea. TI-am dat tie raspuns pentru ca sa stii ca indiferent de conformatie poti sa le ingrosi. Intr-adevar mai problematice sunt gambele in cazul in care le ai subtiri din conformatie, dar nici acolo nu e imposibil. CU multa munca orice se poate realiza. Iar partea de sus a piciorului (cvadricepsul) nu este deloc imposibil de marit.

| darrio2007 a răspuns (pentru Nickname1890):

Ok.Daca spui tu.Asa o fi.Desi daca ai oasele subtiri ai mult de munca daca vrei sa pui muschi.

| Nickname1890 a răspuns (pentru darrio2007):

Asta e alt mit. happy

Fratilor nu va mai gasiti tot felul de scuze patetice. Mostenirea genetica e de vina, am oasele prea subtiri sau mai stiu eu ce alta scuza iti vine prin cap. Nu toti avem conformatii identice, dar toti putem obtine un anumit rezultat fizic prin multa munca, asta iti garantez.

| darrio2007 a răspuns (pentru Nickname1890):

Ok.Ramane sa dovedesti.

| acidliric a răspuns:

Lol, tu alergi kilograme? laughing)))))