| Kyou a întrebat:

Hey! Cine face karate? Cum e? Va place? V-as putea intreba o gramada de lucruri, dar pe scurt vreau sa stiu ce parere aveti, daca v-a ajutat la ceva, considerati ca merita, cum va simtiti cand practicati asta etc

Răspuns Câştigător
| pagetoc a răspuns:

Din punctul meu de vedere este sportul cel mai complet din lume. Pentru ca iti lucreaza atat mintra cat si corpul. Karate-ul fata de fotbal de pilda, care este mai cotat din cauza intereselor pecuniare, inveti in primul rand sa fii civilizat. Alte veneficii o sa le enumar, echilibru mental, autocontrol, cunoastere de sine, forta, rezistenta, determinare, iti elimina frica, te maturizeaza, te formeaza fizic, te invata sa respiri corect, sa mergi, sa faci orice in viata. Karate-ul are si este facut pe principiile naturale ale vietii, si poti aplica in orice. Toate astea nu vin de pe azi pe maine, nici dupa 1-2 luni. Este de munca cam un an pana sa incepi sa simti cu adevarat ca esti mai altfel. Daca mergi 1-2 luni mergi degeaba. Acest sport te cladeste in timp, iar dupa ce prinzi gustul si vezi schimbari majore la tine, incepi sa-l respecti. Sunt multe de vb pe acest subiect si greu pentru ca nu poti descrie in cuvinte. Cam asta simt eu.
Te salut.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am facut, insa, parerea mea e ca e inutil, mai bine te duci la box. Am vazut bataie intre doi prieteni, unul care a facut karate, unul care a participat doar la batai de strada, sarmanu' Broasca cu karatele lui, nu a inteles nimic.
Cand e sa te ameninte unu, pana iti pui tu garda iti iei 4 pumni in fata, mai bine te duci la box, parerea mea, apoi, daca iti place, poti practica MMA.

Răspuns utilizator avertizat
| CorNNeL a răspuns:

Karate nu e un stil de lupta, te tine in legatura cu corpul tau, te tine activ, Eo zic ca merita FUNDA>?

| NuTeCred a răspuns:

Heii. Eu am facut. Imi placea foarte mult, era relaxant si distractiv. Concursurile erau foarte palpitante. Eu zic ca merita happy

| Valentin_Dolsheb_1998 a răspuns:

Buna.Karatele iti dezvolta reflexele foarte bine si te relaxeaza.La primul concurs o sa fie putin mai greu pana te obisnuiesti.Si nu este chiar atat de dureros cum e boxul sau alte sporturi.