| crista18 a întrebat:

Hey salut. ma intereseaza foarte mult ce pot sa fac pentru a ma ingrasa. Sunt fata si ar trebui sa sa ma mai ingras cam 7 kg(ca sa ajung la grautatea normala) mananc normal( chiar si seara de multe ori), iau vitamine si cu toate astea nu ma ingras. Cineva mi-a spus ca sala m-ar putea ajuta sa ma ingras.dar imi e frica ca o sa se intample invers. Si daca as face sala ce obicei alimentat ar trebui sa am? ce exercitii ar trebui sa fac la sala? Ce vitamine m-ar ajuta sa iau mai mult in greutate si sa am un corp frumos/tonifiat( NU exagerat ) dati-mi exemple.ce mancati, ce sport faceti, cat a.ti luat in greutate

9 răspunsuri:
| MrEvil89 a răspuns:

Mai bine mananca mai multe mese in timpul zilei decat seara inainte de culcare.cand te opresti din crescut de vei ingrasa dar asta si in functie de metabolismul pe care il ai.

| crista18 explică (pentru MrEvil89):

Nu am mai crescut de un an sau poate chiar mai bine... in inaltime

| Mamboo a răspuns (pentru crista18):

Si scunde, uitasem sa specific.

| culturistu a răspuns:

Iti recomand ceva ieftin 100% rezultate stiu ca cred ca o sa ma injurati multi ia NAPOSIM este un steroid foarte bun pentru luare in greutate am luat in 5 sap 12 kg si nu am mancat somon pui etc. peste carne vita sau mai stiu eu nuci sau de la fast food am mancat acasa

| Danyelytha a răspuns:

Mai depinde de corp. Cu asfel de lucruri nu te poti juca... Mai bine te duci la un doctor poate fi o problema medicala...

Dar uite cateva sfaturi


1. O porţie de peşte gras (somon, ton, hering, sardele) pe zi sau de trei ori pe săptămână îşi va asigura necesarul de proteine şi te va ajuta să începi să câştigi câteva kilograme în plus. Acizii graşi esenţiali pe care-i conţine tonul stimulează îngrăşarea, menţinându-te sănătoasă.

2. Untul de arahide este încă o sursă de calorii (aproximativ 188 la două linguri) şi de proteine. Alege untul de arahide organic, nerafinat, care este mai sănătos, fiind făcut din arahide prăjite (prăjirea măreşte puterea antioxidanţilor) şi mai puţină sare decât untul de arahide rafinat.

3. Trei ouă pe săptămână îţi vor aduce şi ele protein, dar şi colesterol bun, vitamine (A, E, D).

4. Pâinea webcu mălai este bogată în carbohidraţi şi este delicioasă, potrivindu-se foarte bine cu supe, mâncăruri cu pui şi curry. În plus, îţi conferă multe calorii.

5. Brânza, mai ales cea grasă, cum este telemeaua de oaie, fiind lapte concentrat, îţi oferă proteine, calciu, grăsimi şi calorii.

Mai citeşte şi:

Vrei să te îngraşi? Iată ce este de făcut!

6. Dacă cele care vor să slăbească au interdicţie la paste făinoase, ei bine, tu le poţi mânca fără grijă. Au multe calorii şi carbohidraţi, prin urmare sunt ideale în dieta ta de îngrăşare. Le poţi pune în salate, alături de legume şi vei avea o masă gustoasă şi sănătoasă.

7. Seminţele, nucile, alunele, migdalele şi fructele uscate n-ar trebui să-ţi lipsească din dietă. Îţi poţi face un amestec în care pui câte puţin din fiecare şi să mănânci în fiecare zi atât cât poţi prinde în palmă. Au o mare valoare nutritivă (minerale – calciu, potasiu, fier, magneziu – şi vitamine – A, B, C, E), multe calorii, proteine, grăsimi nesaturate, care scad colesterolul „rău". În plus, sunt uşor digerabile.

8. Cerealele integrale, mai ales ovăzul, sunt ideale la masa de dimineaţă, cu atât mai mult dacă vrei să urmezi o dietă de îngrăşare. Din ele îţi iei elementele nutritive de care ai nevoie în primele ore ale zilei, precum şi fibre.

9. Bananele, îndeosebi cele verzi (inhibă digestia şi stimulează luarea în greutate), sunt recomandate în dieta de îngrăşare. Una medie are aproximativ 100 de calorii, 27 g de carbohidraţi, un gram de proteine.

10. Fasolea şi mazărea în mâncăruri şi în salate, îţi aduc multe calorii şi sunt bogate în proteine.

Extrapont

Sucurile de fructe (cu pulpă), shake-urile cu lapte sau cu iaurt şi fructe sunt şi ele recomandate în regimul sănătos de îngrăşare.

| crista18 explică (pentru Danyelytha):

Mananc orice, nu am probleme medicale, dar banuiesc ca am arderile rapide.

| Danyelytha a răspuns (pentru crista18):

Posibil

| Mamboo a răspuns:

De ce iti faci griji? majoritatea barbatilor au pe lista de interese fetele anorexice...

| catal1na a răspuns:

Asa iti este organismul...ea niste vitamine necesare corpului tau