| crixus a întrebat:

Ma gandesc sa incep urmatorul program : o zi tractiuni, urmatoarea zi flotari si abdomene timp de o saptamana si urmatoarea saptamana pauza. Deci programul este de o saptamana da o saptamana nu.
Ce credeti este bun?

5 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Nu, categoric ca nu e bun programul, e nasol rau si nu-si are rostul happy pe bune, de ce ai face asa ceva?
Nu mai bine faci asa : o zi tractiuni, o zi pauza, o zi flotari, o zi pauza, o zi abdomene, o zi pauza... etc etc... ce rost are sa iei pauza asa mare de o saptamana, plus ca o sa-ti iesi din forma in perioada asta asa mare de pauza.
Sportivii profesionisti pot sa-si ia pauza si 3 luni de la antrenamente dar oamenii normali in 7 14 zile isi ies din forma de tot, o sa vezi ca asa e daca o sa faci asa happy

| WeedMan a răspuns:

Mie mi se pare o porcarie.Mai bine dupa o zi tractiuni si urmatoarea de flotari si abdomene faci o zi pauza.Asa cum zici tu ce ai progresa intr-o saptamana pierzi in saptamana care faci pauza.

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

E prost

| florentinf a răspuns:

CU cea mai mare seriozitate iti spun ca antrenamentul tau nu va da roade daca vrei sa faci muschi trebuie sa faci antrenament in fiecare zi dar daca vrei doar sa te menti in forma continua antrenamentul tau e excelent pentru inima pentru a pune in circulare sangele si e buna pauza pe care ai propus-o pentru a nu obosi prea mult inima

| SadRomance a răspuns:

E bunicel.
Dar ai putea sa faci regulat, in fiecare zi cate putin pentru ca sa se obisnuiasca corpul si sa arda caloriile mai repede.