| Sink123 a întrebat:

Salut am 14 ani si fac sport de performanta (hochei pe gheata) m-am aapuct de sala si m-ar interesa niste proteine pentru masa musculara numai ca ce am vazut eu au foarte multe calorii si nu as vrea sa ma ingras. Am 1.75 si 67 kg daca imi puteti recomanda ceva niste sfaturi.

Răspuns Câştigător
| AntrenorFitness a răspuns:

Poti opta pentru http://www.megaproteine.ro/Proteine/Cytosport-Muscle-Milk-1-12-Kg/ care il poti administra fara probleme la varsta ta.
Sau un gainer care se poate administra mai este http://www.megaproteine.ro/......ner-2-3kg/
Multa bafta!

| Sink123 explică (pentru AntrenorFitness):

Mersi. Inca nu stiu sigur ce sa iau acel gainer sau proteina! Eu am whey protein de la myprotein si cam le iau degeaba plus ca au un gust oribil

2 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Ai 14 ani. suplimentele sunt recomandate 18+. in cel mai rau caz mai asteapta macar 2 ani. nu precizeaza marile companii rahatul asta de limita de varsta fara motiv.

ce ai vazut tu sunt gainere, normal sa aiba multe calorii, ala le este scopul. stii engleza? gainer? alea alea? scopul lor e sa te ajute sa castigi in greutate.

ps. daca esti batut in cap si vrei neaparat sa iti belesti propriul corp: concentrat proteic. are putine calorii, putini carbohidrati, multe proteine. firmele de top sunt ON (gold whey standard, iso whey), scitec (100% whey profesional), dymatize (elite whey).

pss. daca tu nu stii sa faci diferenta dintre proteine si suplimente proteice, si la varsta aia eu recomand sa nu incerci. esti pe langa si cu stiinta despre asa ceva si cu varsta prea frageda. dar capul tau de pereti.