Întrebare recomandată | NeX a întrebat:

Am 15 ani si am terminat clasa a 8-a iar de la toamna ma mut in Bucuresti la liceu si desi invat foarte bine as vrea sa joc in paralel si fotbal.Inca nu m-am decis ce vreau sa joc dar vreau sa aleg intre varf, fundas central si portar. Am calitati destul de bune si o inaltime ok pentru toate dintre ele : 1.70. Vreau sa imi dati raspunsul la cateva intrebari:
1.E prea tarziu sa ma apuc la 15 ani?
2.Ma pot tine si de liceu dar si de fotbal in acelasi timp?
3.In ce consta programul juniorilor?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
18 răspunsuri:
| Fernando9Torres a răspuns:

Eu ti-as sfatui sa joci varf, dc? pai e simplu..nu trebuie sa fugi asa mult :)
1)Nu e prea tarziu
2)Da,Claudiu Keseru(http://youtu.be/_0BlgVi_TZA)asa facea, liceu si dupa terminarea orelor mergea la scoala(stiu pentru ca m-am intalnit cu el si mi`o zis)
3)Aici nu stiu

| AgentBomboana007 a răspuns:

Dupa parerea mea nueste prea tarziu sa incepi. daca ai ambitie poti sa faci orice. trebuie sa ai rezistenta extrem de bine dezvoltata si putin de viteza( viteza nu prea poti sa o dezvolti )
te poti tine si de scoala si de sport. sunt o gramada de sportivi care s-au tinut si de scoala. la a 3-a intrebare nu mai stiu deoarece nu sunt baiat si nu stiu pre multe despre fotbal. pune mana, trage de tine si munceste ca sa ajungi acolo unde vrei u. bafta!

| NeX explică (pentru AgentBomboana007):

Pai tocmai ca nu ma pot dedica 100 % sportului...

| AgentBomboana007 a răspuns (pentru NeX):

Atunci tragi de tine si muncesti. gasesti tu o solutie pentru ceea ce-ti doresti...

| almirock a răspuns:

Atâta timp cât ești o fire ambițioasă și perseverentă, nici vârsta și nici școala nu te vor ține departe de performanță. Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| XxDaNyxX211 a răspuns:

1.Nu e tarziu

| zilar18 a răspuns:

Nu este tarziu sunt in clasa aXl-a si am un coleg care face fotbal dar nu pot zice ca are rezultate sublime la scoala dar el se dedica acestui sport, dupa parerea mea le poti face pe ambele daca incerci sa renunti la ceva timpm liber!

| 22091998 a răspuns:

E foarte frumos ca te apuci de un sport dar nu neglija scoala! daca nu reusesti in fotbal trebuie sa ai macar un pic de scoala ca alt fel...

| Harley007 a răspuns:

Daca iti place mult fotbalul atunci incearca. Nu cred ca e prea tarziu. Dar gandeste-te bine, fotbalul e un sport caruia trebuie sa te dedici complet, sau macar in mare parte. Ca sa alergi ore in sir dupa o minge ar trebui intr-adevar sa ai dorinta enorma si o iubire mare fata de fotbal. Daca nu ai placere mare de la acest sport, mai bine nu pierde timpul.
Daca vei avea dorinta, vei putea sa te tii de liceu si in acelasi timp sa joci fotbal)
In orice caz iti urez succesehappy

| NeX explică:

De perseverenta asta nu stiu ce sa zic... cu niste calitati ori te nasti ori nu, la mine nu e vorba de asta. Pentru portar am reflexe foarte bune, intr-un turneu de 9 meciuri de fotbal de sala nu am luat nici un gol si am mai si jucat la o echipa din liga a 4-a. Pentru fundas am o detenta foarte buna, ating usor 2 metrii in saritura, accelerare rapida de pe loc si o viteza foarte buna. Pentru postul de atacant am ca si calitate tot viteza, o tehnica bunicica si un sut foarte puternic. Singurul defect care ma descurajeaza si ma face sa cred ca nu voi avea sanse este ca nu am rabdare. De multe ori ca portar ma hazardam si degajam cand trebuia sa astept sau boxam mingea cand puteam sa o retin iar in atac cand ramaneam singur cu portarul nu aveam rabdare sa astept sa plece pe fenta si trageam in afara portii sperand sa plasez mingea langa bara. De asemenea imi lipseste si acea rautate, agresivitate, e ceva gen am un adversar in fata mea la 2 metrii caruia ii se paseaza mingea si eu in loc sa ma bag peste el pur si simplu stau in loc si astept sa vad ce face de "frica" sa nu se intoarca si sa ma faca din preluare. Si inca ceva. cand am spus programul juniorilor ma refeream exact la program, adica de la ce ora incep antrenamentele si cate sunt pe saptamana fiindca incep clasa a 9-a la liceu si voi avea ore de dimineata si banuiesc ca antrenamentele se tin dimineata. Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!

| LuckyBird a răspuns:

Sa stii ca si eu as vrea acelasi drum, dar din pacate parintii mei nu sunt de acord sa imi schimb drumul, deoarece am note foarte bune sad! Sper sa reuseti

| 3v3nt a răspuns:

Deci eu am 14 anii, nu e tarziu sa te apuci acum. Eu te sfatuiesc sa alegi portar deoarece ai o inaltime buna eu la 14 ani am 1.80 de la antrenamentul de portari si pot sa argumentez decizia: daca esti incepator nu te ajuta doar un antrenament si ca portar faci si antrenament special si ti se ofera mai multa atentie si nu cheltui multi bani cu echipamentele.
1. Nu nu e prea tarziu
2. Desiur ca da, eu ma trezesc la ora 7 si merg la antrenament de la ora 8 pana la ora 11 si dupa de la 12 la 5-6-7 la scoala, depinde de zii si seara cand ajung acasa fac temele si invat.
3. Depinde de ce club alegi, te sfatuiesc sa alegi mai intai unul mai mic si dupa Steaua, Dinamo pentru ca acolo nu se cere taxa

| GEO2323 a răspuns:

Buna,daca esti bunicel nu e tarziu sa te apuci de fotbal la 15 ani, daca esti perseverent poti sa te tii si de liceu si de fotbal, in programul juniorilor te vor pune sa alergi, sa faci rezistenta si te vor pune si pe teren sa vada daca esti bun.
Funda?

| vierualin a răspuns:

1, dar e potrivit si acum

| THEGEO2000rpg a răspuns:

Nu este tarziu sa te apuci de fotbal la 15 ani.Te poti tine si de liceu si de fotbal daca esti peseverent.La fotbal in programul juniorilor mai intai incepi cu ceva usor iar apoi usor, usor va deveni din ce in ce mai greu.

| Danmitu a răspuns:

1. Nu, nu e prea tarziu dar trebuie sa muncesti enorm de mult ca sa ajungi fotbalist.
2. Da poti, dar trebuie din nou sa muncesti foarte mult.
3. Antrenamente, insa pentru a ajunge fotbalist trebuie sa lucrezi suplimentar altfel nu ai nici o sansa. Plus ca vara si iarna sunt antrenamente super grele care constau in pregatire fizica.
Daca vrei sa faci fotbal de perfotmanta inscrie-te la un club, dar daca vrei sa faci doar asa la distractie, mai bine nu te inscri.

| Nuku99 a răspuns:

1=nu 2=nu
3=nu stiu