| ANdrey1300 a întrebat:

Am 16 ani 1.76 si 67kg. Am facut inot de performanta 8 ani si m am lasat acum 2 ani. As vrea sa ma apuc din nou de inot dar sa fac si sala. As dorii sa imi spuneti ce suplimente sa iau pentru a creste masa musculara mai repede.
Multumesc

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

" As dori" sa nu mai iei suplimente. Sunt pline de chimicale. Fa si exercitii pentru diferite grupe de muschi. Mananca echilibrand caloriile cu consumul dar lasa porcariile alea.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Ganzzo a răspuns:

Nu ai nevoie de suplimente daca n-ai mai facut sala, iti trebuie un raport bun de proteine ( vreo 130 grame zilnic in cazul tau ) si sa consumi in jur de 3000 calorii zilnic.

| Endo05 a răspuns:

Salut! Te-as ruga sa nu ii asculti pe cei care iti zic sa nu iei suplimente, zicand ca acestea sunt chimicale si ca dauneaza corpului.Ei nu stiu despre ce vorbesc, au auzit doar tot de la niste nestiutori si acum se cred cunoscatori! Acum sa revenim la subiect. Cele mai bune suplimente nutritive pentru cresterea in masa musculara sunt pudra proteica si creatina.Eu folosesc Impcat whey protein si creatina monohidrata.Aceste suplimente functioneaza 100%. Poti incerca si BCCA-urile care sunt niste complexe de aminoacizi, pentru a prevenii distrugerea tesuturilor in timpul antrenamentului.Si repet nu ii asculta pe cei care zic ca o sa arati urat dupa ce te vei lasa de suplimente si ca ti se va lasa pielea si alte prostii tipice nestiutorilor.Succes in ce vrei sa faci!