| Chirila_Ciprian_1999 a întrebat:

am 18. termin liceul anul asta si as vrea sa vin la Bucuresti sa devin fotbalist profesionist si sa imi caut echipa, nu conteaza care sau in ce liga. ce ziceti? credeti ca am vreo sansa sa realizez ceva? credeti ca pot sa fac ceva? rog seriozitate. multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Yssa142 a răspuns:

Da! Ai sanse, atata timp cat si tu iti doresti acest lucru. Urmeaza-ti doar visul si inima, vei vedea ca totul iti va merge bine! Succes la bac si jn cariera ta de fotbalist!

5 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Daca nu ai mai jucat fotbal la nivel de academie,la juniori,daca nu esti obisnuit cu fotbalul de mic si nu ai facut antrenament la fotbal pana acum,e cam greu la varsta asta sa devii fotbalist profesionist, oricine iti spune asta, insa daca vrei sa te apuci din momentul asta si nu ai nicio experienta poti juca la nivel de amatori, prin ligile inferioare, de oras/judet.

| Chirila_Ciprian_1999 explică (pentru AvalohAlyn):

Am mai facut fotbal la echipa locala din liga a patra intre 9 si 14 ani. Dar am mers la liceu si parintii mi au zis sa ma axez doar pe scoala. Si asa, nu prea am mai avut ce sa fac.

| Kogaion a răspuns:

Daca erai un fotbalist bun, deja erai la o echipa cu pretentii, la 18 ani degeaba cauti echipe.

| Maopiscopulesculeandra a răspuns:

Daca vrei sa devii fotbalist profesionist depinde de mai multe lucruri.Nu este asa usor.Trebuie sa stii sa joci fotbal si eu cred ca stii ca nu degeaba puneai intrebare aici.Noi nu avem de unde sa stim daca ai vreo sansa, dar daca tu crezi ca poti deveni fotbalist profesionist urmeazati visul si sa nu iti stea nimeni si nimic in cale, iar cand vei deveni vedeta nu uita de tipul care ti-a dat acest raspuns laughing
Funda?