| FuegoJr a întrebat:

Salut, am și eu o mare problemă, cum am mai spus, cu greutatea. Am ajuns la 51, 5KG și 1, 42M și 10 ani. Știe cineva ce pot face? Credeți dacă sar coarda slăbesc? Sau dacă alerg, pe afară, din ce în ce mai mult slăbesc?

Vreau o metodă rapidă de slăbit, nu vreau pastile sau medicamente de slăbit. Și cum ma pot abține de la mâncare? Mi se pare că mănânc pe zi ce trece, din ce în ce mai mult straight face

Dau fundăă!

Răspuns Câştigător
| Cappuccinooo a răspuns:

Buna.
Esti in crestere, deci coarda si exercitiile pe-afara sunt cele mai bune solutii.Nici macar sa nu te gandesti sa iei pastile sau sa te infometezi pentru ca asta nu ajuta la absolut nimic.Incearca sa duci un stil de viata sanatos,sa bei multa apa (neaparat plata,caci si cea minerala ingrasa ),sa mananci fara paine.Abtine-te de la prajeli,sucuri carbogazoase,chipsuri,dulciuri. Poti manca salate,carne la cuptor,la gratar sau fiarta,multe fructe,iaurturi (nu danette, ci nutriday happy ),peste. Evita cartofii,ouale, bananele.
Mai stiu un regim care e foarte eficient, dar avand in vedere ca ai doar 10 ani, nu cred ca este bun pentru tine.Totusi,ti-l voi spune poate te va ajuta candva si chiar daca te hotarasti sa-l urmezi, ai grija sa nu exagerezi.
Luni-legume (doar legume)
Marti-carne
Miercuri-fructe
Joi-lactate
Vineri-oua
Sambata-peste
Duminica-orice, dar moderat.
In fiecare zi trebuie sa mananci doar alimente din categoria pe care ti-am specificat-o.Bineinteles,sa bei multa apa plata.Nu uita ca atunci cand vrei sa tii regim,sportul este foarte important,deci mergi cu bicicleta,rolele,sari coarda, alearga putin, chiar apuca-te sa faci un sport.Sunt o gramada de activitati bune pentru varsta ta.
Mult succes! Sper ca te-am ajutat kiss Pa, pa.

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la un nutriționist și cu avizul medicului de familie practică și un sport!
Mama ta ar trebuie să știe cum să mănânci sănătos fără a "câștiga" kilograme în plus, este direct responsabilă de tine.
Pa, pa.

| andreushk a răspuns:

Apa reduce pofta de mancare happy

Răspuns utilizator avertizat
| Reek54 a răspuns:

Wtf? 51 de kg la 10 ani? straight face
e cam critic ca sa spun asa...
da normal. coarda ajuta, si alergarea dar trebuie sa le faci dupa o anumita regula... nu asa alergi 5 minute dupa aia inca 2. etc, si nu mai manca seara poate doar un iaurt sau ceva salata verde. asta daca ti se face foame.

| monibarbi10 a răspuns:

Pai incearca sa ti macar de 2 ori pe saptamana dieta sa nu mananci asa de multa carne in cele 2 zile.Si sa faci din ce in ce mai multe exercitii si fa si flotari genflexiuni si sa alergi daca faci aste nu pot sa cred ca nu o sa slabesti nici macar un pic. Funda? plzzz

| RăzvannRăzviii a răspuns:

Eu unul iti recomand sa faci cat mai multa miscare, si sa nu mai mananci e-uri... Fii atent care este cea mai usoara metoda: Du-te la magazin/piata, cere vanzatoarei 3KG de rosii, ia si o salata, putina sare si ulei de masline, du-te acasa, fa-ti o salata, si iti garantez eu 100% ca vei slabiwinking (Edit: Asa a incercat cineva din familia mea si acu nu mai are probleme happy )

| feelings_6581 a răspuns:

Eu recomand alergatul! alearga zilnic cate 10 km( la inceput mai putin pana te vei obisnui cu efortul) si incearca sa bei cat mai multa apa si sa eviti mancarea grasa si bogata in carbohidrati(cartofi, grasime animala sau vegetala, dulcuri.etc)

ca laborant iti recomand si pastile de L-carnitina...dar asta doar daca nu slabesti dupa o saptamana de alergat zilnic! Evita mesele tarzii!

| CrissuShAtat a răspuns:

E buna si coarda...dar iti recomamd fotbalul sau karatele.eu am 10 ani aproape 11 si am 1. 55cm si 28de kg. merg la karate handbal dans...

| Steffu_6043 a răspuns:

1.Fa un sport sau timp de vreo 1 saptamana 2 alearga o distanta anume pana esti extenuat si iti promit eu 100% ca slabesti