anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Am strat adipos in jurul pieptului.La inceput credeam ca e ginecomastie dar la endocrinolog mi-a spus ca e strat adipos si putin muschi.Ok,am incercat sa mananc mai sanatos m-am apucat si de sala de putin timp dar vreau sa stiu ce sa fac ca sa imi dispara stratul ala.Odata cu exercitiile pentru piept si cresterea muschiului o sa dispara grasimea sau o sa ajung si cu muschi si cu strat adipos si o sa port sutienele surorii mele? Sunt foarte disperat pe tema asta. Sper sa nu primesc comentarii rautacioase, multumiri anticipate si bafta! big grin

Răspuns Câştigător
| CulturismsiFitness a răspuns:

In primul rand trebuie sa ai ambitie pe urma trebuie sa ai o dieta bazata pe un continut ridicat de proteine si mai scazut de carbohidrati, si in cele din urma un antrenament pentru definire.
Intra pe youtube si cauta canalul Totul Despre Steroizi. Acolo un culturist profesionist roman explic tot ce vrei sa stii.Si are si niste antrenamente smechere.

1 răspuns:
| Cosmin4Fit a răspuns:

Hmmmm e foarte complicat sa dai jos grasime dintr-un singur loc. Cel mai bine este sa faci exercitii de aerobic mai lungi de 15 min, eventual unele care implica si mainile, dar oricare vor fi bune.

Prolema este ca vei scadea in greutate in general, de peste tot. Asta include si pieptul, dar si masa musculara.

Va trebui sa combini exercitiile de forta pentru piept cu exercitii de cardio/aerobic, si o dieta bogata in proteine, mai putin zahar si grasimi rele. Inlocuieste grasimile rele cu legume si fructe bogate in grasimi precum avocado, sau seminte si nuci/alune. Daca esti mancacios, nu exagera nici cu astea happy

Deci ca idee, nu prea ai cum sa scapi de grasimea doar din zona aia, decat prin interventie chirurgicala.

Masoara-te in piept, sa vezi cat ai, si cantareste-te. Noteaza. Apoi tine-te de un program de exercitii si urmareste rezultate-le.