| goldenbullet a întrebat:

Ce parere aveti despre Giant Mega Mass de la Weider? Merita banii? Pui greutate? Cu ce gainer mai seamana la continut? Dau funda

13 răspunsuri:
| florynmondialul a răspuns:

Merita deoarece este un gainer care contine carbohidrati si proteine de calitate care se asimileaza foarte bine! pe langa proteine si carbo mai contine nutrienti esentiali de care corpul are nevoie!

| ravendem a răspuns (pentru florynmondialul):

Si ia zi-mi tu mie care is nutrientii aia minune? si ce fel de carbohidtrati are produsul? Ce dracu ma ne dam si noi cu parerea ca am citit de pe siteul ala si ala? taci ca nu stii mai nimic!

| florynmondialul a răspuns (pentru ravendem):

Eu nu stiu nimic? ba desteptule tu in viata ta nu ai intrat intr-o sala de forta si nici nu ai consumat un asemenea shake! legat de ce inseamna nutrienti esentiali care se regasesc in gainer pot sa iti dau exemple pana ma plictisesc: legat de carbohidratii care sunt in gainer; ai auzit in viata ta de amidon ceros de porumb, de calciu caseinizat, de pudra de floarea soarelui, sodiu caseinizat, di-gliceride, di-potasiumphosfate, coca powder, lecitina din soia, extract de grau, extract de ovaz+ multe alte tipuri de proteine si vitamine! asa ca daca nu ai vazut in viata ta "nutrition facts" decat la redis si nu ai consumat sau citit ce contine un gainer de calitate cum ar fi true mass atunci mai bine ai inchide gura!
ps: am uitat sa mentionez de numerosii aminoacizi care se regasesc in gainer! asa ca alta data citeste si tu o lista de ingrendiente de la un gainer adevarat! si daca ar fi cum ai zice tu numai zahar in gainer crezi ca cineva ar pune muschi DOAR cu carbo din zahar? citeste si tu intr-o carte de biologie de ce are nevoie corpul uman ca sa creasca in masa musculara!

| ravendem a răspuns (pentru florynmondialul):

Hai sa facem cunostinta happy
Date personale
Nume si prenume: Horvath Tiberiu
Data si locul nasterii: 10. 02. 1974, Timisoara
Am absolvit cursul de antrenori fitness 1997 (in prezent organizandu-se doar cursuri de instructori),

Evolutie competitionala
Practic culturismul din 1986 si particip la competitii din 1990 (pana in prezent la peste 30 de competitii de culturism). Primul concurs la care am participat a fost,, Cupa Electromotor„ unde am ocupat locul 3 avand 16 ani si concurand cu sportivi cu varste cuprinse intre 18 si 21 ani. Au urmat concursuri pe plan national si international unde am ocupat un loc pe podium la majoritatea competitiilor la care am concurat.
O sa incerc sa prezint rezultatele obtinute ultimii doi ani.
In 2012 am participat la:
• ,, Capionatul National" desfasurat la Constanta unde am ocupat locul 3 la categoria 85 kg;
• „Cupa Libertatii" - concurs international - sistem open (competitorii concureaza impreuna netinandu-se cont de greutatea fiecaruia) unde am ocupat locul 9 din 22 de competitori (la acest concurs primele 6 locuri au fost ocupate de sportivi din strainatate, locul 7 a fost ocupat de campionul absolut la cuturism al romaniei pe 2009-2010, locul 8 a fost ocupat de capionul romaniei la categoria peste 100kg (am subliniat cele mentionate mai sus pentru a va putea da seama de nivelul competitiei);
• ,, Florin Teodorescu Classic" concurs international - sistem open - am ocupat locul 2;
• ,, Mister Napoca „ competie de traditie unde am castigat categoria 90 kg.

In 2013 am participat la:
• ,, Capionatul National", desfasurat la Brasov pe data de 5 septembrie unde am ocupat locul 2 la categoria 80 kg seniori;
• „Cupa Romaniei" - am castigat locul 1 la categoria 80 kg;
• „Cupa Hercule" ( concurs la care au participat sportivi din Ungaria, slovacia, Italia si Romania - acest concurs este cel mai vechi concurs cu caracter international din Romania organizindu-se anual inca din 1977), unde am obtinut locul 2, la categoria 80 kg.


Spune-mi si tu ceva despre tine happy ceva performante.

| florynmondialul a răspuns (pentru ravendem):

Nu inteleg mai "mr olimpia" de ce imi spui tu toate astea? cerzi ca ma impresionezi? legat de concursurile la care ai participat nu pot sa zic decat"bravo" dar asta nu denota ca daca ai castigat mai multe concursuri de culturism cu un genetic bun si o alimentatie pe masura(banuiesc ca ai avut si ai) poti sa afirmi ca un gainer de calitate este un produs care "provoaca diabet" si ca un gainer este o "mare teapa"
asa ca fi atent la ce m-ai intrebat in penultimul tau raspuns si la ce am raspuns eu!

| ravendem a răspuns (pentru florynmondialul):

Acum 2 ani din curiozitate am dus cel mai in voga produs gainer de pe piata la ora actuala carnivor mass! pe eticheta scrie ceva cand colo contine 50% maltrodextrina. deci... tu nu intelegi un astepct aceste gainere sunt facut din ramasite plus mult mult zahar sub diferite forme!

| florynmondialul a răspuns (pentru ravendem):

Si daca ar fi asa cum zici tu adica 50% zahar, care om ar creste in masa musculara de la zahar? ca nu sunt putini cei care cu gainer au pus MUSCHI si nu grasime!
ps: eu folosesc ca gainer true mass de la bsn si izolat proteic nutrend whey core si clar pe mine ca sa pun masa de calitate ma ajuta true mass mai mult!

| ravendem a răspuns (pentru florynmondialul):

happy uitate la marii culturisti! dorian yates phil health ronie colleman eu numa izolate proteice de la diferite firme consuma! oare de ce? Tu ai ramas pe ideea ca il "simti" se vede "diferenta" imi pare rau ca nu esti capabil sa intelegi ca tu trebuie sa-ti suplimentezi corpul cu ceva calitativ nu cantitativ happy! exemplu 100 gr true mass... 80% carbo( zahar) - eu as consuma asa 1 cupa proteina 90% + unt de arahide+ 1 banana + miere + cereale = un shake mult mai nutritiv si gustos!

| florynmondialul a răspuns (pentru ravendem):

Fiecare cu parerile lui! daca tu consideri ca un "mass tech" sau un"true mass" sau un"serious mass" nu este un produs calitativ ci doar cantitativ atunci aia e!

| ravendem a răspuns:

Nu merita! iti cumperi zahar! mai bine ia-ti o proteina pura fara carbohidtrati si puneti in shaker miere unt de arahide cereale banane! iese mult mai gustos si mult mai nutritiv! tie nu iti trebuie sa manci zahar( weider) sa faci diabet!

| florynmondialul a răspuns (pentru ravendem):

Vezi ca confunzi weider care este un nume mare pe piata mondiala cu pro nutrition sau redis care intr-adevar contin mult zahar!

| ravendem a răspuns (pentru florynmondialul):

Aceeiasi idee repetata si repetata, despre GAINERE.
Unii inteleg ..altii tot pe gainere,, merg" pentru ca le,, simt" si au vazut,, diferenta" cand le-au folosit..Pe cei, care sunt capabili sa inteleaga diferenta si suplimenteaza alimentatia cu, ceea ce au nevoie intr-adevar.ii felicit. ceilalti sa fie..sanatosi si sa foloseasca ce simt si ce le,, merge " lor.
Primesc intrebari mult prea des despre produse numite GAINER.
Devine oarecum obositor sa repet de macar 3 ori pe zi (uneori mai mult) faptul ca un GAINER = teapa, o mizerie de produs.
In primul rand, gainer-ul este acel produs facut din ceea ce ramane la o firma, nu neaparat vechi, dar mai prost calitativ sau mai putin cautat. In disperare de cauza, ca sa scape de mizeriile ramase, le baga la gramada intr-un produs de genul.
In al doilea rand, toate gainerele contin de la 50% in sus carbo, preponderent zahar - atentie, ca e maltodextrina sau dextroza sau whatever, tot zahar este, adica produse ieftine. Plus un nivel scazut de proteina, producatorul le vinde la un supra-pret iesit din comun.

In concluzie... NU dati banii pe gainer, niciodata, in nici o situatie, sub nici un chip, indiferent de pret. Cumparati un produs de proteina de calitate, cu un procent cat se poate de mare de proteina, evitati proteina Ion-Exchanged si produsele cu indulcitori artificiali (indiferent ca e ciclamat, sucraloza sau acesulfam de potasiu). Iar daca vreti sa faceti din shake-ul respectiv o bomba calorica...adaugati singurei acasa carbo din orice sursa va place voua, de la fructe la ovaz, la unt de arahide, nu stiu, repet, orice. Iesiti ieftin, dar mai ales, cel mai important, calitativ.



Taci ca na-i habar! tu iei numele sau iei produsul?

| Catalinjr a răspuns:

Un gainer dupa care am avut rezultate bune, a fost de la MusclePharm http://www.culturism.net/gainere/combat-xlmass-gainer-sport-5-4-kg.html si mai recomand Kevin Levrone Levro Mass