anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Cum se administreaza creatina?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te apuca de asa ceva ca devii dependent...

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum ai devenit tu dependent de prostie...

Prietene, tu consumi CARNE? Daca da, atunci afla ca TU consumI CREATINA ( creatina e in carne ). Si mai este si in alte alimente, pe care probabil le mananci.

+ corpul tau produce zilnic 1-2 gr de creatina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine ma smechere... fa cum vrei

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai documenteaza-te inainte sa aberezi

| anonim_4396 explică (pentru Cosmin86):

Bine ma gata... o sa ma documentez... te-am lasat

| ilie98 a răspuns:

Daca ai 17 ani nu ai nevoie de Creatina.Antreneazate calumea! inainte de antrenament cu 30 minute daca esti sanatos bea o cafea iar dupa Dextroza(glucoza) cam 35-70g pentru refacerea energiei.Eu iau creatina de mult timp dar am 41 ani si multi ani de sport si documentare in spate. Daca nu te poti abtine si nu ai probleme cu rinichii ia creatina dar nu cu perioada de incarcare(este inutila) obtii aceleasi rezultate si fara incarcare.Nu lua mai mult de 5 grame pe zi si sa fie simpla fara mofturi adica creatina monohidrat.Ia 3g cu 30g dextroza inainte cu 30 minute de antrenament(renunti la cafea)si dupa antrenament 2g cu 35-70g in functie de greutate si inaltime.Dextroza prin raspunsul insulinic pe care il da va ajuta creatina sa ajunga in muschi. Daca mananci multa carne creatina o ai deja in corp iar surplusul de creatina se tansforma in creatinina si o elimini prin urina, deci bani aruncati.Am facut culturism de performanta pe vremea lui Ceausescu si pe atunci nu existau atatea sublimente nutritive adica deloc, aveam varsta ta si mancam 2 table de glucoza, una inainte de sala alta dupa si aveam 45 cm in brat, deci se poate si fara.Doar tu si munca ta la sala te vor ajuta! Obligatoriu trebuie sa ai 5-7 mese pe zi cea ce nu inseamna ca trebuie sa mananci mult sa rupi frigiderul.Fructe,legume cat mai multe.Nu astepta rezultate peste noapte.In culturism trebuie rabdare, determinare, consecventa, Daca le ai nu ai nevoie de suplimente! Spor la treaba si baga mare! Grija sa nu te supraantrenezi! Nu lucra acelasi muschi fara o pauza de 48 ore intre antrenamente. Daca te lovesti de alte probleme posteaza aici si am sa te ajut moca!

| anonim_4396 explică (pentru ilie98):

Multumesc pentru sustinere.
am 18 ani si fac de peste 10 ani sport de performanta. de culturism m am apucat de jumatate de an. deci consider ca sunt pregatit pentru creatina.
Iau creatina cu 30 min inainte de antrenament ( 5 grame ) dizolvand o in apa cu zahar. Dupa antrenament iau jumatate de portine de serious mass din doza maxima recomandata, deci nu cred ca mai are rost sa impar cele 5 grame de creatina inainte si dupa antrenament. sau are? ce parere ai?

| Cosmin86 a răspuns (pentru ilie98):

" sa fie simpla fara mofturi adica creatina monohidrat"... si mofturile alea sunt bune, eu spre ex. de la creatina simpla nu simt nimic... in schimb de la o matrice de creatina simt diferenta.

| anonim_4396 explică (pentru Cosmin86):

Http://www.megaproteine.ro/Creatina/ON-Creatine-Powder-300-gr/
acest tip de creatina e buna?

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

E cea mai proasta... dar e mai buna decat nimic happy

| anonim_4396 explică (pentru Cosmin86):

Si cea mai ieftinabig grin
altceva in jur la 80 de lei ce mi recomanzi?happy