| Bomaex a întrebat:

Salut.Fac sala cu un prieten și mi-a recomandat sa iau de la farmacie niște pastile Turobol. Fiindca i-am spus ca vreau sa cresc in masa musculară. Puteți sa îmi spuneți ce sunt acele pastile și ce fac? Si dacă au efecte adverse?

Răspuns Câştigător
| AlexElektro1987 a răspuns:

Daca vrei sa cresti in masa musculara, cauti on-line sau prin magazine Mass Gainer, sunt o gramada de producatori, dar proteinele le iei doar daca faci sala sau vreun sport si se iau cu o anumita masura, dar de obicei fiecare producator scrie pe eticheta produsului ce cantitate sa iei. Sterozii nu ii iei asa de capul tau, se iau doar dupa ce iti faci analize sa vezi daca corpul tau suporta sa iei asa ceva iar steroizii iti asigura o crestere foarte rapida a masei musculare dar doar daca combini cu sport, nu iei steroizi si te culci si a doua zi te trezesti cu masa musculara mai dezvoltata.

5 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Eu zic sa iti schimbi ''prietenul''. Nu gasesti la farmacie Turobol. Este un steroid si este evident ilegal. Aici aici link, il poti baga pe google translate daca nu stii engleza si citesti acolo mai multe. Dar totusi, chiar era greu sa cauti pe google ce este Turobolul? https://muscleanabolics-eu.com/......-200-tabs/

| Bomaex explică (pentru siriusblack98):

Nu era vorba de căutat. văzusem ca este um steroid. Dar nu mi dădeau multe pagini despre el. Dar îți multumesc in orice caz❤️

| ruddy a răspuns:

Turobol este un steroit si sigur nu gasesti asa ceva la farmacie, ii ilegal. Daca vrei sa cresti baga mancare, 1, 8 grame proteina pe kg.

| Bomaex explică (pentru ruddy):

Adică acest steroid pur și simplu te mărește...cam așa nu?

| Sebastian1337 a răspuns:

Nu recurge la asa ceva, ia whey si creatina daca vrei un mic boost, am folosit androstenediona si clenbuterol ca sa cresc in masa, si de 3 ani de zile ma feresc de teste anti-doping, de curiozitate intreb, cati ani ai?