anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi spune cineva cât timp durează sa slăbesc de la 59 de kg la 38 (majoritatea colegilor au intre 38-45 și arata cool). Sa va spun și ce fac o zi. Ma trezesc, de obicei nu mănânc nimic pana pe la 12 ca nu am ce, după mănânc 3 ficați (are mama dieta de ficați și mănânc și eu de pe acolo) mai beau ce este, fie suc, fie apa, mai mănânc la 3 zile o ciocolata (o mai împart cu încă 2). Și ce sport fac. Dimineața fac o gimnastica ușoară, apoi de la 1 merg la cules căpșuni (acum nu pot pentru ca ma doare piciorul, dar peste o săptămână ma duc) mai merg cu bicicleta în total 4, 5 ore pe zi, mai alerg de transpir și îs leoarca. Și după acasă seara mănânc 3, 4 felii de carne la grătarel și ma culc. Va rog sa îmi spuneți în cât timp voi slabi. Mersi.

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ei, cu 3, 4 felii de carne la grătărel, e cam greu să slăbești de la 59 la 38.

| Irinel15123532 a răspuns:

Detaliile expuse de tine sunt insuficiente. Nu stim ce varsta ai, ce inaltime ai, daca ai o problema medicala pentru care doresti slabirea, sau este doar o ''ambitie''. Personal, mi se pare foarte putin 38 de kg, din nou, nu cunosc toate detaliile, dar daca ai sub 17 ani, te sfatuiesc sa nu faci aceasta greseala, corpul este ca o cladire, asimileaza si pune ''caramida peste caramida'', iar daca ai peste 18 ani, mi se pare la fel de absurd sa ajungi la 30 de kg, te sfatuiesc sa consulti un medic specializat in aceasta problema, nu cred ca cineva iti poate explica mai bine decat un cadru specializat, aceste lucruri ''poate arat mai bine, altii arata'' sunt o mare naivitate, in primul rand noi suntem diferiti, daca el arata bine, exista marea posibilitate ca tie sa nu ti se potriveasca acel stil. Consulta un medic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cati ani ai si ce inaltime?

| Reghqen a răspuns:

În cam 3-6 luni ar trebui să ajungi la greutatea dorită.

| aannoonniimm098 a răspuns:

Nu manca dupa ora 18, trebuie sa dormi 8 ore, urmeaza programele lui chloe ting, nu conteaza neaparat cantarul pentru ca sunt persoana care la 69 de kg aratau mai grase decat la 71 pentru ca aveau corpul tonifiat si grasimea s-a trasformat in masa musculara.Nu manca zahar deloc, sarat cat mai putin, paine o poti inlocui cu ovaz expandat uita te pe eticheta si alege produsele cu zahar cat mai putin. Plus alearga dar o sa ti las linkul lui Chloe si uita te ce rezultate au fost
https://www.chloeting.com/program/