| SenZatioNxD a întrebat:

am 16 ani si 1.65 inaltime de curand m-am apucat sa fac baschet cate 1 ora sau mai mult pe fiecare zi, cam cat as creste in 3 luni daca continui asa si apropo mai fac si tractiuni si alte dinalea...

6 răspunsuri:
| NeymarJr11 a răspuns:

Pai vreo 5-6 Centri Metri, depinde, de oasele tale cum se dezvolta, nu te chinui, fa totu lejer, daca te chinui poti sa ramai asa!

| EMike a răspuns:

Poti sa cresti 5-8 centimetri. Iti recomand sa faci si inot pe langa, ai avea randament mai bun. E important sa consulti un medic care sa te trimita sa faci o radiografie a legaturilor dintre oase (Cel mai bine se vede la genunchi). Daca ai cartilajele inchise nu mai ai sanse sa cresti. Spor!

| alexxis0712 a răspuns:

Cam 2 centimetri pe luna oi ajunge si tu pe la 1, 71 cam asa daca te tii

Răspuns utilizator avertizat
| azd a răspuns:

Baschet-ul este unu dintre sporturile recomandate pentru a te inalta. Daca te-ai apucat de el nu te lasa si inaltimea nu se cunoaste in 3 luni... o sa observi dupa aproape 8 9 luni ca-m asa. Si daca vrei sa te dezvolti si mai bine apucate si de inot, aici nu numai ca te si inalti dar iti dezvolti muschii cel mai mult spatele (care stiu ca multi baieti vor sa aiba spatele mare ca sa stea un maieu tricou pe ei ) > tractiunile, flotarile, genofleziunile, exercitiile pentru abdomen ti le recomand, sa nu incerci sa ridici greutati ca vai ramane la inaltimea aceasta.

| stefanbal1 a răspuns:

Cresterea in inaltime este din genetic. Daca ai pariniti inalti vei creste inalt, daca sunt scunzi cresti scund :