anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit ca pentru a intari pumnul sunt două exercitii care le poti face acasă, deoarece eu nu am sac de box, insa o să-l cumpar in curand.
1) Flotări in pumn
2) Să dai cu pumnii in pereti.
Bun deci, am auzit ca inainte sa dai cu pumnii in pereti trebuie inainte sa intaresti pielea putin, e adevarat? Am si eu cateva intrebari big grin
Ca sa intaresc piele pumnului cat timp trebuie sa fac flotări in pumn, si de cate ori pe zi, si cate serii/repetari?
Si dupa aceea de cate ori sa dau cu pumnii la pereti, si cate repetari serii sa fac pe zi?
P.S: Fac și tractiuni la bara ca sa fac si ceva muschi (biceps,spate, triceps,deltoid, trapez, piept).
Va rog frumos vreau sa-mi intaresc pumnu ca nu e deloc tare. un prieten din clasa mea trage pumni la pereti cu toata forta si nu pateste nimic si vreau si eu sa fac.

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Cine ti-a recomandat 2 ( sa dai cu pumnii in pereti ) e REDUS MINTAL.

| Clubăreală a răspuns:

E prima oara cand aud termenul de 'intarit pumnii'. Daca vrei sa ai forta..si ma refer la forta in brat, trebuie dezvoltata musculatura antebratului, a bicepsului si a tricepsului, dar daca vrei sa dai pumni in pereti pentru asta, n-ai decat. Incearca sa-ti intaresti incheieturile mainilor prin exercitii cu ganterele. Scrie pe google "wrist training" si vei gasi. Cu placere, campionule!

| SoleX a răspuns:

Eu fac box, iar sa dai cu pumnii in perete este cea mai mare prostie! Nu exista "sa iti intaresti pumnul", flotarile in pumni te ajuta la intarirea incheieturilor. Daca vrei sa iti distrugi metacarpienele da cu pumnii in perete si dupa da-ti in cap!