| OliverHeldens a întrebat:

am on intrebare legata de exercitii tip cardio.

Ce exercitii puteti sa-mi recomandati pentru slabit? Ma refer la grasime de pe abdomen in general si vreau sa pun putina masa musculara la piept si coapse cu gambe.
Mersi mult.

Ps:Nu recomandati alergat pt ca nu am rezistenta necesara si obosesc repede.

Răspuns Câştigător
| Xpressurself a răspuns:

Bine, atunci alearga cate cinci minute pe zi si creste treptat pana ajungi la o 15 min pentru ca burta nu este de la grasimea de deasupra muschilor abdominali ci de la cea acumulata pe intestine si aia nu se duce decat prin eforturi mari. cu timpul mareste pana la 30 de min.
mese mici si la ore regulate pe care nu le mai schimbi, apoi trebuie sa stii ca nu trebuie sa mananci cu 3-4 ore inainte de culcare, mai trebuie sa stii care sunt carbohidratii si care sunt proteinele si ca nu se consuma niciodata la aceeasi masa impreuna ci doar in combinatie cu legume si/sau zarzavaturi si poti citi pe net despre compatibilitatea alimentelor ca sa intelegi de ce. fructele se consuma intre mese la o ora inainte sau dupa ultima masa iar apa la fel ca sa nu dilueze sucurile gastrice. ia-ti un cantar elecrtonic de bucatarie, e vreo 30 de lei cantareste-ti mesele sa nu treaca de 200 de grame/ 3- 4 mese pe zi.
hrana dietetica inseamna fiarta sau coapta dat nu prajuta in ulei.

uite un exemplu ca sa nu suferi de foame, sa mananci bine insa sa eviti viitoare acumulari de grasile pe intestine.
7am. 1-2 pahar(e) cu apa sau lapte sau iaurt
9am. un ou fiert cu o salata mica de castraveri si putin ulei de masline sau doua oua fierte cu salata de gogosari copti (gogosari, sare, ulei)
11am. un mar (poate ajunge la aprox 200g
1pm. piept de pui cu conopida sau o felie de branza de casa cu cubulete de vinete fierte sau fasole cu ardei copti (sunt tigai pentru copt legume sau poti sa-ti iei un steamer. steamerul este excelent, pui apa in el un ou si cubulete de brocoli ii dai drumul si poti sa uiti de el ca are timer si se opreste singur)
3pm o cana cu apa sau o cana cu suc de piersici sau sau sau
5pm o banana
7pm o masa usor de digerat pentru stomac este ideala, totusi nu tot timpul este posibil asa ca mai faci si exceptii, in principiu insa incerci sa nu faci.
un cartof fiert cu pastai sau linte cu morcovi fierti sau salata de rosii, telemea (sau mozzarella) si pesto sau mazare cu telina sau naut cu ardei.
10pm somn

nu este absolut necesar sa combini alimentele ca la mama acasa pentru a avea o alimentatie corecta si sanatoasa. o masa sanatoasa poate fi si un cartof fiert uns cu putin ulei de masline si o gramada de patrunjel pe deasupra.
stiu ca o tocanita de cartofi cu carnat afumat este delicioasa insa de ce sa fie in fiecare zi. mai faci si greseli dar sssst, nu spui la nimeni. eventual asa la sfarsit de saptamana faci si o exceptie si te scapi la mici cu paine si mustar cat incape. totusi este important sa iti schimbi stilul alimentar si sa nu faci o dieta. dieta se tine pe o perioada de timp dupa care vine prapadul si se goleste frigiderul. asa, schimband din radacina felul in care te alimentezi iti mai permiti si o gustare mai calorica la momentul potrivit.

2 răspunsuri:
| uclcosmyn a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=c_Dq_NCzj8M asta te ajuta mult, sarit coarda.

| 1DRoxana a răspuns:

Alergatul este cel mai bun sport. Depui mult efort, transpiri, iar burta dispare la un moment dat. Încearcă mereu să alergi când mergi la magazin sau când ai treabă undeva, apoi alergi un km intr-o zi, doi in alta zi si tot așa. Te vei obișnui la un moment dat si vei ajunge să poți alerga câte 4-5 km fara să te oprești.
Sau sari coarda. 50 o data. 100 altadata. Mareste ritmul si ai sa reusesti. Eu am reusit sa dau jos burta cu alergatul. Alergam in fiecare dimineata cate 3 km. Iar apoi am facut abdomene si toate cele si acum am patratele si ma mandresc cu asta. Evident ca trebuie sa ai si o alimentatie ca atare. Funda?