| xSaB10 a întrebat:


Cu ce medie pot fi admisa la Liceul Sportiv "banatul" Timisoara?

1 răspuns:
| catalinutza12 a răspuns:

Absolvenții claselor a opta intră în faza finală a admiterii la liceu. Astăzi se afişează notele finale de la Evaluarea Națională, iar din 5 până în 9 iunie se completează înscrierile pentru admiterea la liceu. Specialiștii îi sfătuiesc pe elevi să completeze cât mai multe opțiuni pentru că astfel șansele de intrare la liceu cresc. Care sunt cele mai căutate licee din Timișoara - vezi topurile realizate de cei de la Inspectoratul Şcolar Judeţean!
Conform unui sondaj realizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, cel mai căutat liceu din Timișoara este unul cu tradiție, Colegiul Național C.D. Loga, la care ultima medie de admitere anul trecut a fost de 8, 90. Peste 360 de elevi vor să învețe din toamnă aici.

Pe locul doi în topul preferințelor este Colegiul Național Bănățean, unde ultima medie de admitere de anul trecut a fost 8, 45. Liceul ales și de una dintre cele două tinere care a obţinut nota 10, la sesiunea trecută a Evaluării Naționale. Acum este opțiunea a 354 de de elevi.

Aproape 220 de elevi vor să învețe în următorii 4 ani la Liceul cu program sportiv Banatul.



Alți aproape 200 optează pentru Liceul Pedagogic Carmen Sylva. Acolo ultima medie de admitere a fost 8.09.

Peste 100 de elevi vor să urmeze cursurile la Liceul de Informatică, Grigore Moisil. Și acolo se intră cu notă mare. Anul trecut ultima medie de admitere a fost de 9, 16.