| JX2King a întrebat:

Vreau sa incep sa alerg si sa fac miscare.Dsr pe afara nu prea pot sa alerg,cu biciclrta pot merge dar nu prea pot alerga, am motivele mele.Ma rog,voiam sa va intteb daca alergatul in casa e eficient,adica de exemplu ture de hol,sau din camera in camera, sau alergat pe loc.Merita sa incerc sau nu o sa aiba efect?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu are niciun sens alergatul pe loc sau din camera in camera... sa fim seriosi. iesi frumos afara in parc si alearga sau mergi la sala pe banda

| Edmonds2342 a răspuns:

Nu recomand alergatul in casa. Vei ridica praful si il vei inspira, plus ca nu se compara mișcarea din casa cu cea de afara.

| Nelly07 a răspuns:

Hei! Sincer, nu iti recomand alergatul in casa. Dar alergatul pe loc, da! Mai e o modalitate, care, din punctul meu de vedere, isi face efectul... Sportul consta in: intins pe pat, stat pe spate, mainile la ceafa si ridici pe rand picioarele indoite astfel incat sa atingi cu genunchiul coatele: daca ridici genunchiul drept, il atingi de cotul stang, si invers. Sper ca sfatul meu ti-a fost folositor! O zi buna si multa bafta!

| jack115 a răspuns:

Cel mai bine e sa esi afara sa alergi la aer curat prin parc sau padure, eu iti mai recomand sa mai faci niste exercitii pe langa alergat, in casa nu are rost sa alergi pe loc, sau daca vrei in casa atunci poti sati cumperi o banda de alergat, sau poti mergi la sala.
Succes la alergat!

| AlexandraFratila67632467422 a răspuns:

Alergatul in casa este aproape inutil
Exista parcuri,săli de fitness sau spații amenajate special pentru asta
În casă poti face exercitii,yoga, dar daca alergi nu o sa ai spațiu
Si delegatul pe loc va fi util, dar nu mult, nu prea vei arde calorii
Sfaturile sunt din propria experienta, daca vrei sa slăbește mănâncă sănătos, renunta la dulciuri
Sper ca ti-am fost de ajutor!

| Sinetricu a răspuns:

Mai bine este pe afara intr-un parc sau ceva de genul, in casa nu ii vad rostul
Mai bine in casa faci incalzire / abdomene etc.
Alergatul afara sau la sala pe banda de alergat.

| uuuuuddd a răspuns:

Pai poti alerga prin casa doar daca iti cumperi banda de alergat.E recomandat sa alergi afara cand e cald si frumos mai ales in parc.