| Mariuss32 a întrebat:

Vă rog faceți-mi un program de antrenament acasă. Aș vrea să îmi antrenez pieptul, spatele, bicepsul & tricepsul. Programul (dacă se poate) aș vrea să arate așa:
Luni: Antrenament
Marti: Pauză
Miercuri: Pauză
Joi: Antrenament
Vineri: Antrenament
Sambata: Antrenament
Duminica: Pauză

Unde scrie antrenament, puneți voi ce să îmi lucrez în ziua respectivă și să nu uitați felul exercițiilor( spuneți numele lor și dacă nu știu ce-s alea caut pe Google). Vă rog frumos spuneți-mi exercițiile și programul. Dau fundă celui mai bun răspuns!

2 răspunsuri:
| Apocaliptic a răspuns:

Nu poti sa ai 3 zile la rand antrenament...
Fa:
Luni piept
Marti pauza
Miercuri spate
Joi pauza
Vineri brate
Sambata picioare
Si abdomen cand vrei tu
Iar exercitiile..., nu am chef sa stau sa scriu pe fiecare in parte. Numai pentru spate, daca te duci la sala sunt cel putin 8 dintre care cel putin doua cardio.

| DavidMiron a răspuns:

Salut!

Este imposibil ca cineva sa-ti faca un asemenea program fara sa te cunoasca. Eu nu stiu ce exercitii poti sa faci, nu stiu cate repetari, nu stiu cat timp vrei sa acorzi antrenamentelor si nu stiu daca vrei sa faci masa musculara sau definire.

In al doilea rand, daca vrei ceva bun, trebuie sa platesti. Sincer, eu sunt in domeniu si nu as face un program complet in care sa garantez rezultate gratuit, pentru ca este foarte, foarte mult de munca.

Iar in al treilea rand, acest program trebuie sa includa si o alimentatie sanatoasa. Degeaba te antrenezi daca bei cola si mananci fast food in fiecare zi.


Daca esti interesat de un asemenea program, ma poti contacta, contra cost. Uite un site interesant : www.minteasicorpul.ro

Succes!