| TR_Remus_2001 a întrebat:

Salutare. Am făcut acum 2 zile un antrenament de pe home workout și de ieri nu mai pot îndoi mana sa o duc la gura. Oare sa fie febra musculara sau altceva? Când încerc sa îndoi mana ma doare foarte tare.

3 răspunsuri:
| Deriol a răspuns:

Eu nu cred ca nu-ti mai poti indoi mana (sau bratul cred ca voiai sa spui de fapt), intrebarea asta ai scris-o asa cu un brat intins complet?laughing Lasand gluma la o parte, daca simti ca te doare cand iti indoi bratul, e clar ca ai febra musculara, corpul tau nefiind inca adaptat la antrenamentul acela, respectiv la acel volum, ia o pauza, mai fa-l de 3 ori si o sa vezi ca nu mai ai nicio problema.
Bafta!

| Paulinovici a răspuns:

Nu-ti fa griji, eu am facut la sala ca nebunul si pateam la fel ca tine, cand incercam sa imi intind mana ma doarea zona incheieturii si putin din muschi, dar daca o miscam incet incet reuseam sa o si intind. E doar o febra musculara, iti trece in cateva zile.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Paulinovici):

Amandoi ar trebui sa invatati sa va antrenati.

"eu faceam la sala ca nebunu" NU inseamna progrese mai bune si mai rapide... ci mai lente happy In sportul asta mai mult NU inseamna mai bine.