| PINKPERX2 a întrebat:

Salutare, ce imi recomandati pentru a scapa de grasimea de pe abdomen?

13 răspunsuri:
| Justrollin a răspuns:

Trebuie sa alergi, si iar sa alergi, si iar sa alergi, degeaba faci tu 1000 de abdomene pe zi, sub sunca o sa ai muschi, dar din pacate nu o sa se vada de stratu de grasime

| Cosmin86 a răspuns (pentru Justrollin):

Cu 1000 de abdomene pe zi nu o sa ai nici macar muschi sub sunca, muschii se dezvolta in zilele de pauza, daca faci zilnic o sa ai o dezvoltare super-mediocra

| Razeph a răspuns:

Sala, sau daca nu ai posibilitati pentru a merge la sala iti recomand sa faci in fiecare zi un set de abdomene, in acest fel vei arde grasimea de pe abdomen cu siguranta. S-ar putea sa faci febra musculara la inceput, dar daca incepi sa faci regular nu o sa ai probleme!

| Heartless562 a răspuns:

Nu prea scapi de grasime daca faci exercitii pentru cresterea masei musculare. Pt slabit (pe burta, fund, coapse etc) cele mai bune sunt exercitiile cardio; alergatul e cel mai raspandid, si cel mai accesibil. Nu iti trebuie sala pentru asa ceva.

| voineavlad a răspuns:

In primul rand, pentrua scapa de grasimea de pe abdomen trebuie sa alergi foarte mult.Asta in primul rand! Apoi cambina asta cu abdomenele, bicicleta sau ceva de genul acesta.Nu iti recomand insa sa apelezi la pilule sau solutii miraculoase gen"fatburner" pentru ca nu absolut nici un efect! Crede-ma ca vorbesc din experienta! In 7 luni de zile am slabit 65 de kilograme si acum am inceput sa ma antrenez la sala pentru a mai pune ceva muschi! Asta este o solutie pentru a slabi frumos.Dai funda?

| Cosmin86 a răspuns (pentru voineavlad):

Ce fatburner ai incercat tu de nu a avut niciun efect? ceva ieftin la 1 milion?

Exista care au sigur efect, lipo 6 de la nurex spre exemplu, iti dilata venele, iti mareste temperatura corpului ( e un termogenic ) si accelereaza extrem de mult arderea grasimilor.

E folosit in special de culturisti inainte de concursuri.

| voineavlad a răspuns (pentru Cosmin86):

Sunt de acord cu tine, chiar este folosit de culturisti si da randament pentru ei, dar acestia au o masa musculara enorma si grasime foarte putina.Insa pentru un om obisnuit care nu are nici pregatirea si nici anduranta unui culturist, lucrurile nu stau chiar atat de simplu! Cel putin astra este parerea mea!

| voineavlad a răspuns (pentru Cosmin86):

Sunt de acord cu tine! Este folosit de culturisiti inainte de concursuri si chiar da randament pentru acestia, dar doar pentru faptul ca au o masa musulara enorma, iar grasimea, procentul de grasime este mult mai mic decat muschii.Pentru oamenii obisnuiti nu este chiar atat de simplu! Cel putin asta este parerea mea

| Cosmin86 a răspuns (pentru voineavlad):

Da randament si pentru oameni normali, doar ca trebuie o alimentatie corespunzatoare + sport. Fara o alimentatie corespunzatoare orice supliment e cam degeaba.

Oamenii 'normali' au mari probleme in a manca ce trebuie, din pacate.

| Anononymus a răspuns:

Un abonament la sala iti recomandam.Nu e scump e 60 lei pe luna (maxim).O sa te ajuta daca vei merge macar de 3-4 ori pe saptamana.

| Lulublu a răspuns:

Abdomene pe spate pe burta ...muuulte dimineata si seara

| troller19 a răspuns:

In primul rand, renunta la tot ce e gras/prajit/nesanatos(nu scapi de burta niciodata daca te indopi cu shaorme).De asemenea, fara chestii acidulate, alea te umfla.Ca sa scapi de grasime si sa faci si niste"patratele", abdomene multe+ ALERGAT, foarte important.

Întrebări similare