| TeoTudor a întrebat:

In urma cu 3, aproape 4 luni m-am apucat din nou de antrenamente/sala. Prima data m-am tinut un an intreg si rezultatele au fost vizibile, pana in vara lui 2015 slabisem mult dadusem jos foarte multa grasime si ma definisem destul de bine insa m-am lasat. Acum, dupa cum am zis si mai sus m-am apucat din nou. Se observa un pic, cateodata chiar un pic mai mult. Intrebarea mea este, eu mereu m-am mentinut pe calea asta naturala. fara a baga proteine sau orice alte chestii ( am halterele mele acasa, scripete gantere bari de tractiune si tot asa ) doar cu flotari, abdomene si exercitii cu " instrumentele " mele. Si as dori sa stiu daca voi putea progresa mai mult decat in stadiul in care sunt acum, am 1, 86 inaltime, mai multa carne pe mine, plinut dar fara " burta " 38-39 in brand si pieptul de 110cm, lat si in spate. Eu fac multe tipuri de flotari, 500 de abdomene saptamanal + ture de teren si fotbal si tot asa. am un program bine stabilit. Adica, as putea sa ajung la un " six pack " sau la o definire / marire a masei musculare mai majore intr-un. an? tin sa mentionez ca, consum alimente care sa contina cat mai multe proteine fructe si tot asa, fast food deloc si grasimi doar o data pe saptamana. Astept si parerile voastre, ar trebui sa continui asa sau sa merg la sala si sa fac ca majoritatea / sa ma umflu cu proteine de tot felul si tot asa?

Răspuns Câştigător
| AlexAndrei99 a răspuns:

Nu frate, nu are rost sa te umfli cu proteine si cu toate prostiile, cu timpul o sa ajungi un visezi, dar trebuie sa ai răbdare si multă, multă voința. Si pentru pătrățele nu trebuie sa te duci neaparat la sala, daca ai acasa tot ce ai specificat mai sus e ok si poți sa te menții si sa pui masa musculară pe tine si de acasa.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlexAndrei99):

Proteine = mancare... ORICINE consuma proteine.

| nugasescusernameliber a răspuns (pentru Cosmin86):

Cred ca se referea la suplimente, stii acele prafuri, shakeuri proteice din soia, oua, cacao si multe alte porcarii.
Proteinele sunt chiar recomandate sportivilor.

| Cosmin86 a răspuns (pentru nugasescusernameliber):

Stiu la ce se referea... dar e aiurea cand oamenii isi dau cu parerea fara sa aiba HABAR diferenta intre "proteine" si "suplimente cu proteine".

| nugasescusernameliber a răspuns (pentru Cosmin86):

Asta asa e, proteinele sunt in carne, lactate, oua, seminte si nuci, leguminoase...nu ai cum si nu ai de ce sa le eviti. suplimentele sunt pentru lenesi, e usor sa bei prafuri si sa nu te intrebi cum dumnezeu au facut din ou praf.

| Hades98 a răspuns (pentru AlexAndrei99):

Cum poa sa faca masa de acasa, daca el a zis ca face masa cu proteine din fructe?!
Nici tu nu sti cu ce se mananca dar vorbesti.
Cum te umfla proteinele ma, nici nu stiti cu ce se mananca toata treaba asta dar sunteti experti toti peste noapte.

7 răspunsuri:
| nugasescusernameliber a răspuns:

Nu cumva faci aceleasi exercitii de prea mult timp si organismul sa obisnuit cu ele? Ai incercat sa le variezi? alte tipuri de abdomene, exercitii, miscari

| Ecaterina2016 a răspuns:

Six pack faci dacă nu ai grăsime pe abdomen deci e importanta alimentația. Încearcă sa nu te îndopi cu suplimente, pudre proteice si chestii de genul. Mâncat echilibrat plus sport este suficient. E ca și cum cineva te-ar pune sa alegi intr-un pui crescut în curte si unul injectat și îndopat cu diferite chestii. Și nu mă refer sa alegi ce sa mănânci din cei doi, ci ca si aspect, textura puiului.
E un tip foarte tare pe YouTube, roman caută Radu Antoniu e axat pe nutriție și sport, el nu apelează la alte "artificii" pentru a obține forma dorită.