| izabelacandy a întrebat:

unde as putea gasi o minge de fotbal pe care este desenata harta lumii?

15 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Nu stiu daca vei gasi asa ceva, iar daca chiar vei gasi, cu siguranta ca va fi foarte greu de gasit. Daca nu gasesti, exista culori speciale cu care se poate face, iar desenul (de fapt va fi o pictura) il fac eu, ca toti zic ca am talent la desen, si mi-ar place sa fac asa ceva. Nu te-ar costa decit banii pentru culori (vreo 40 -50 de ron), si un Sprite pentru mine:). Ca sa te convingi ca am talent la desen poti intra pe http://picturadecorativapepereti.blogspot.ro/ sau https://plus.google.com/......829627249. Asa ca, tot ce trebuie sa faci e sa iei o minge de fotbal, sa ne intalnim ca sa mi-o dai, eu sa o pictez, si apoi sa ti-o dau. Eu sunt din Bucuresti, daca si tu esti din apropiere, acest lucru e posibil. Ce zici?

| izabelacandy explică (pentru cristi202):

Sa stii ca mi-as fi dorit sa iau legatura cu tine...problema e ca sunt din judetul Neamt...

| izabelacandy explică:

Totusi cred ca ar fi utila acest tip de minge...le-ar atrage atentia copiilor

| cristi202 a răspuns (pentru izabelacandy):

O vrei pentru ca esti invatatoare, si asa vrei sa ii inveti pe copii geografia?happy Daca e asa, stiu cum e - sotia mea e invatatoare. Si cred ca merita un pic de efort ca sa ducem ideea la realizare, mi se pare interesanta. Cred ca putem face ceva in acest sens. Iau eu mingea, o pictez, o pun pe posta, si cind o primesti, imi pui banii pentru minge si culori pe posta. Sa imi spui doar cum vrei sa fie pictura, in ce culori, ce sa scriu (numele continentelor, a oceanelor, a tarilor mai mari - - nu se poate scrie chiar toate pentru ca e doar o minge, a unor munti etc), daca sa apara si relieful cit de cit, intr-un cuvint, sa imi zici exact cum vrei sa fie harta, si eu o voi face si ti-o voi trimite. E OK asa?

| izabelacandy explică (pentru cristi202):

Nu am o viziune clara asupra desenului...in mare parte vreau ceva simplu si frumos. cat de cat sa inteleaga ceva un copil de 10 ani...te poti sfatui cu sotia(ea fiind invatatoare)

| cristi202 a răspuns (pentru izabelacandy):

OK, m-am sfatuit. Si e tragic, ca va trebui sa fac doua asemenea mingi!happyhappy I-a placut ideea atit de mult, ca vrea si ea una.
Am sa o fac, numai sa imi spui cind o vrei gata, sa stiu cum imi impart timpul.

| izabelacandy explică (pentru cristi202):

Nu are importanta timpul...numai sa-mi spui cat ma costa toata "afacerea" asta happy sunt bucuroasa ca va place ideea










| cristi202 a răspuns (pentru izabelacandy):

Pai minge am gasit pe net cu 15 Ron, materialele ar fi la 30-35 Ron, deci totul ar fi undeva la 50 Ron, plus cheltuielile postale, cred ca 10-15 Ron, cred doar, pentru ca nu stiu cam cit ar fi. Daca crezi ca e un pret convenabil pentru tine, atunci o facem.

| izabelacandy explică (pentru cristi202):

Perfect! poti sa te apuci de treaba(binenteles cand ai timp) tinem legatura aici pana e gata mingea...sa-mi spui cum ti-as putea multumi happy

| cristi202 a răspuns (pentru izabelacandy):

OK, am sa ma apuc!
Cum ai putea sa imi multumesti? Simplu, dupa ce primesti mingea, intri aici pe TPU, si imi trimiti un mesaj cu un "Multumesc frumos!", si atita tot!happyhappy
Lasind gluma la o parte, nu cred ca trebuie sa imi multumesti. Daca te uiti la posturile mele mai vechi, de anul trecut din noiembrie, vei descoperi ceva interesant, ca mi-a ars casa cu toate lucrurile din ea, iar cei de aici, de pe TPU, m-au ajutat enorm, atit moral, cit si material. A insemnat enorm de mutl asta pentru mine, si de atunci, cind vad ca cineva are o nevoie ce o pot implini, m-am hotarit sa fac tot ce pot pentru a ajuta. Si de aceea vreau sa te ajut, plus ca, ti-am mai zis, ideea e cit se poate de interesanta.
Poate ca ai putea cumva sa imi multumesti in mod real. Pentru ca iti fac eu asta, fa si tu cuiva ceva spre bine. Ca sa intelegi ideea, ar fi interesant sa vezi filmul "Pay it forward", un film ce merita a fi vazut, mai ales ca este din domeniul scolii, in care personajele principale sunt un profesor si un elev al sau. Cu siguranta iti va placea si te va pune pe ginduri!

| izabelacandy explică (pentru cristi202):

Din cate am vazut si citit pe TPU se poate observa ca esti indragit si apreciat de majoritatea de pe-aici. Sper sa mai intalnesc persoane asa speciale ca tine.
Momentan esti singurul cu care am schimbat cateva propozitii.(mi-a facut placere) Am sa tin cont de sfaturile tale. Mingea este un cadou pentru nepotelul meu de aceea vreau ceva special-unic pentru el.

| cristi202 a răspuns (pentru izabelacandy):

Am facut pina acum desenul celor 7 continente pe minge. Asta a fost cel mai greu (Salvador Dali avea o vorba care mi eimi place mult: "In desen nu poti sa trisezi, ori esti bun, ori nu"happy ). Mai e de pictat. Cred ca o sa iasa frumos. Eu m-am gindit sa fac asa: va fi harta fizica a lumii, cu cimpii, dealuri si munti, si voi trece denumirile continentelor, a oceanelor, a principalelor lanturi de munti, si eventual a celor mai mari tari. Sa imi spui daca e bine asa. Miine ma apuc de pictat, si sper ca in citeva zile sa o termin, asa ca, daca Posta Romana se va misca repede, de acum intr-o saptamana nepotelul tau va putea sa o aibe.
Si ar mai fi ceva. Pot sa o dau cu lac de protectie, care costa 25 de RON, si atunci va putea sa se si joace fara probleme cu mingea - pictura nu se va sterge, va fi complet protejata. Dar asta ramine ca tu sa alegi. Oricum, am sa postez pe net o imagine cu mingea cind va fi gata, ca sa o poti vedea, si sa iti dai cu parerea, caci totusi, te va costa, si e bine sa stii ce primesti, nu?

| izabelacandy explică (pentru cristi202):

Tu esti expertul, asa ca te las pe tine sa hotarasti ce sa pictezi...cred c-ar fi indicat sa o dai si cu lac de protectie.Pana pe 24-25 octombrie sunt plecata din oras, oricum prin Posta Romana ajunge in 4-5 zile lucratoare. Poti sa o trimiti pe la sfarsitul saptamanii viitoare.

| izabelacandy explică (pentru cristi202):

Daca ai terminat mingea mi-o poti trimite..eu am revenit in oras.Pt a putea lua leg cu tine imi poti lasa un nr de telefon sau
adresă de e-mail

| cristi202 a răspuns (pentru izabelacandy):

Din nefericire, nu am terminat-o inca, nu mai e mult de lucru, e pictata in proportie de 80%, dar mereu a aparut altceva, asa ca nu am reusit sa o termin. Acum nu pot lucra la ea, dar in zilele urmatoare va fi gata. Daca o vrei rapid, pot sa o termin miine si sa ti-o trimit, nu dupa ce voi posta imaginea ei pe net, ca sa vezi ce a iesit. Ma poti contacta la tel 0722320024 sau cristi_202@yahoo.com. Ideal ar fi pe mail, ca sa iti trimit imaginea pe mail.