Reinstalarea unui sistem de operare indiferent ca il reinstalezi incepand din BIOS respectiv din desktop (My Computer, partitia DVD) necesita obligatoriu un Compact-Disc in unitate. La restartare este nevoie de el pentru rulajul fisierelor necesare pentru ca OS-ul sa se instaleze corect si in mod corespunzator.
Vreau sa mentionez ca atunci cand incerc sa il deschid se restarteaza! Nu stiu ce sa fac! Am neaparata nevoie de calculator! Si fiind week-end nu o sa gasesc pe nime care sa instaleze windows-ul si am neaparata nevoie de sunet de fapt de youtube! Ce pot sa fac?, pot sa downloadez cumva windows-ul de pe internet si sa il pun pe un CD si sa il instalez singur? Daca da, cum?
Da, asta e singura solutie. Iei kit-ul de pe Fl, arzi un DVD cu Nero, (open image si burn la o viteza medie) si apoi il instalezi singur. It's easy. Eventual daca nu stii iti scoti toti pasii de instalare de pe internet la imprimanta.
Cea mai buna solutie ar fi sa restaurezi windowsul existent. Cand intri in safe mode dai restaurare sistem. Daca nu poti rezolva problema asa aminteste-ti de cand ai problema asta, dupa ce ai instalat un program sau un antivirus ceva, daca e asa intra in safe mode si dezinstaleaza respectivul program.