Mai simplu schimbi windowsu mai greu cauti dll dar s-ar putea sa nu fie singuru care lipseste.
Exact o simpla cautare pe google va gasi dll-ul dar eroare este din alta cauza recomand reinstalarea windowsului si dupa aceea un backup la partitia c cu un soft porfesional paragon sau active boot disk
Acesta nu este calculatorul meu bun(este unul mai vechi) si il folosesc doar o perioada pana imi repar calculatorul deci schimbarea windows-ului iese din discutie.Eu vroiam o solutie temporara pentru ceva timp(1 saptamana) ca sa ma pot juca pe net, alta solutie?
Nai decat sa cauti dll care iti lipseste --> un link de unde poti sa le iei bafta http://www.dll-files.com/
Dar cand caut in windows fisierele care lipsesc le gasesc.Deci nu lipsesc. Alta solutie care ar putea fi?
Incearca sa le inlocuiesti cu altele noi poate cele vechi nu mai sunt bune sau incearca sistem restore dai pc inapoi cam pana cand stiai ca nu-ti facea genu asta de probleme.Pt sistem restore -->Start-->All PRograms-->Accesories->>System tools->>System restore.bafta