| ArkanHell a întrebat:

Doua lucruri nu-mi placeau la Ceausescu
Faptul ca interzicea parul lung la baieti si umblatul pe strada noaptea (astea au fost cele mai nedrepte impuneri asupra societatii si intr-un fel discrimnare, in rest totul a fost asa frumos si bine pus la punct, fara incultuti,prosti,smecheri,violente in scoli, amenintari, nu ca in zilele de azi unde poti sa mori pe strada fara ca nimeni sa-i pese sau sa stai sa inghiti toate barfele si prostiile incultilor din ziua de azi)

Voi credeti ca am dreptate? sau sunteti contra

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Să înțeleg că te-ai exclus din categoria proștilor și inculților? De ce atâta grabă?

| ArkanHell explică (pentru NOname):

Sa inteleg ca esti prea destept pentru secolul asta si impui argumente ce nu-si au rostul doar ca sa cauti cearta pe forum?

| ArkanHell explică (pentru NOname):

Mai iesi afara si plimba-te, probabil ti s-a poluat creierul de atata la atata TPU si dintr-o data ti s-a dat dreptul sa comentezi aiurea

| baru a răspuns:

Sall! Nu! realitatea este mult mai crunta! Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi placeau doua lucruri: faptul ca puteam sa stau pana la miezul noptii cu prietenii pe strada, ca nu se sinchisea nimeni. Si faptul ca ziua se straduiau toti sa ne educe, cat de cat.
Atat!
PS. La partea a doua a placerii mele nu le prea iesea...

| ArkanHell explică:

Hopa am scris prea repede si am gresit, hopa scuza-ma, sa ghicesc acum o sa te grabesti sa ma faci incult si pentru asta nu?