| Mirela_7386 a întrebat:

Funda.doresc statusuri. nu prea conteaza genul. dar daca puteatzi ar fi bine gen iubire IN ROMINA

Răspuns Câştigător
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Buna!
uite cateva aici :
Statusuri de dragoste, viata :
1. Fericirea e o calatorie, nu o destinatie
2. E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut, e atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut
3.Cand iubesti, nu ranesti, nu ceri nimic celuilalt si nu astepti sa ti se dea.
4. Speranta este un vis cu ochii deschisi
5. Daca gasesti un drum fara obstacole, probabil ca drumul acela nu duce nicaieri
6.Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor, viata nu e decat o pasare cu aripi frante ce nu mai poata sa zboare
7.Viata nu inseamna a trai, ci sa stii pentru ce traiesti
8.Nu alerga prea mult, lucrurile bune se intampla atunci cand te astepti mai putin
9. Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure
10.Nu plange ca s-a terminat, ci plange ca s-a intamplat
11. Niciodata nu inceta sa zambesti pentru ca nu stii cine ar putea sa se indragosteasca de zambetul tau
12 Tot ceea ce se intampla, se intampla mereu cu un motiv
13 Sa te indragostesti e usor...sa ramai indragostit cere efort
14. Viata trebuie traita asa cum e pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ne va fi luata fara sa fim pregatiti
15. Invata sa iubesti cand inima ti-e frantainvata sa iubesti cand mintea ti-e pierduta, sa mergi cu capul sus cand soarta-ti este cruda...sa stii s-ajuti pe altii cand nimeni nu te ajuta
16. E atat de scurta dragostea, dar lunga e uitarea
17. Daca saruturile sunt valuri iti voi da o mare, daca imbratisarile sunt raze iti oi da un soare, daca prietenia ta e o stea iti voi darui toata galaxia
18. Daca ma iubesti de ce ma faci mereu sa plang
19. Nu arunca nicio vorba-n vant, traieste intens fiecare cuvant
20. Dragostea e ca un fulg de nea, coboara usor si te face sa tremuri de placere, iar apoi se pierde si se topeste
21. Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc.sufera cel ce iubeste, cel iubit isi bate joc
22. Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul pe scrisoare si nu te pot desprinde caci inima ma doare
23. Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea! Cu multa dragoste, Cineva
24. Dragostea e speranta si fara speranta lumea nu ar exista.
25. De abia astept sa ma trezesc sa pot visa cu adevarat
26. Iubirea e un cantec ce toti il canta des, dar nu la toti el are acelasi inteles.
27. Look in to my eyes, if you see my hell you are lost, if you see my heaven you are the one
28. Daca as fi avut cate o bucatica din tine, de fiecare data cand am adormit cu tine-n gand, acum te-as fi avut langa mine
29. Ar fi trebuit sa te denunt pentru trafic de droguri! Dar nu o fac pentru ca sunt dependenta si as muri fara o doza zilnica din sarutarile tale.
30. A B C D E F G H I J K L M mi-e dor de tine...
31. Prima data cand te-am vazut mi-a fost frica sa te ating, prima data cand te-am atins mi-a fost frica sa te sarut, prima data cand te-am sarutat mi-a fost frica sa te iubesc, acum ca te iubesc mi-e frica sa nu te pierd.
32. Dragostea e ca o clepsidra, cand ti se umple inima, ti se goleste creierul
33. Pretuieste-i pe cei care sunt langa tine cu adevarat, pentru ca atunci cand ei nu vor mai fi, tristetea va mai castiga o lupta... iar tu te vei inchide si mai mult in tine ...nimic nu este pentru totdeauna
34. Dragostea e ca vantul, nu o poti vedea dar o poti simti
35. Sa ai curaj sa risti pentru adevarul din inima ta, dar sa nu te minti cand il asculti
36. Hotaraste-te odata, ce tot stai sa te gandesti? Crezi ca ai sa faci o crima daca-mi spui ca ma iubesti?
37. Dragostea incepe cu o gluma si se termina cu un suspin
38. Cel mai trist lucru in lume este acela ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela ce nu are nevoie de el
39. Cortina uitarii nu va cadea niciodata peste minunatul decor al prieteniei sincere, chiar daca scena a luat sfarsit
40. Dragostea e un munte ce il urci razand si il cobori plangand
41. Alergam dupa fericire pana departe, fie pe mare sau pe uscat, insa fericirea este aici, aproape
42. Daca ma urasti trage in mine cu arcul, dar ai grija sa nu ma nimeresti in inima pentru ca acolo te afli tu
43. Il iubesc, dar prostu nu-si da seama
44. Il iubesc dar prostul nu-si da seama
45. Atunci cand nu stie ce simte, atunci cand greseste si minte ofera-i doar dragostea ta.Atunci are cea mai mare nevoie de ea.
46. Senzatia e unica, doza de risc e mica, viciul meu implica doar placere si dependenta psihica
47. Sa iubesti e basmul cel mai frumos din carticelele tale nemaipomenit ilustrate.Singura poveste pe care, daca ai grija sa iti pastrezi sufletul de copil, poti oricand sa o transformi in realitate.
48. Daca m-ai intreba ce am mai facut, ti-as spune ca am renascut. Iar despre dragoste ti-as spune ca e o pacoste, e doar un sport extrem de care ma tem
49. Iubeste ca numai iubind poti vedea frumusetile vietii, astfel vei fi mai fericit si orice obstacol il vei trece maoi usor.
50. Un zambet nu inseamna fericire asa cum nici o lacrima nu inseamna durere. Poti plange cand esti fericit si poti rade cand inima iti plange
II. Statusuri de invidie, triste, razbunare si despartire
1 Cu indiferenta ta m-ai facut mai tare; acum nu-ti convine dar incet, incet calc pe urmele tale si abia acum vezi si tu ca indiferenta doare
2.Adevarul costa scump si o sa-ti demostrez; dar ce vreau e sa te fac sa realizezi ca daca tu ignori tot ceea ce te inconjoara, asta nu inseamna ca totul o sa dispara
3. Chiar daca uneori inima-ti moare nu exista replica atat de usturatoare ca dispretul tacut
4. M-ai inselat? Asta e, esti baiat. M-ai mintit? Am trecut cu vederea. M-ai jignit? Se mai intampla. M-ai vandut? Te-am dat draq
5. Nu esti decat o marioneta si-ti dai impresii.esti vedeta, ma faci sa rad. esti chiar penibila, iar tu te dai irezistibila.Pe tine te foloseste si pe mine ma iubeste
6. Va veni odata vremea cand in urma vei privi, ai vrea sa reinvie toate si bucurii si nebunii; dar trecutul se ascunde, nu mai vine niciodata, numai amintirea spune ca : Asa a fost odata
7.Merg incet, inspir talent, am venit din occident ca sa strig in gura mare ca copia n-are valoare
8.As vrea sa zambesc, dar tu nu esti langa mine.As vrea sa plang de bucurie ca te am in inima mea, dar tu esti prea departe pentru a-mi sterge lacrimile.As vrea sa te vad, sa-ti sar in brate si sa-ti spun cat de mult imi lipsesti
9. Vorbesc cu el, dar te am in gand pe tine; il atig pe el dar parca te simt pe tine; m-am cuplat cu el ca sa te uit pe tine, cu toate astea nu-l iubesc pe el, te iubesc pe tine
10.Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schiteze un zambet atunci cand esti trist
11. Ii ignoram pe cei ce ne adora si ii adoram pe cei ce ne ignora; Ii ranim pe cei ce ne iubesc si ii iubim pe cei ce ne ranesc.
12. Am invatat sa inving lacrima cu un zambet chiar si atunci cand ma doare
13. M-ai pierdut, nici nu mi-ai dat de-ales; Dar a venit altul, mult mai bun bineinteles
14. M-ai uitat intr-o clipa, nu te-a durut deloc
Eu sufar in nestire si traiesc din amintire
15. Daca cel drag te-a parasit, nu regreta nu te-a iubit; A fost un joc si te-a inselat, nu regreta ca te-a uitat; Se va intoarce intr-o zi, iar el din nou iti va vorbi; Cu glasul lui fermecator, nu-l asculta, e inselator... Dar daca tu il vei asculta
sper sa iti placa. pa-pa happy

7 răspunsuri:
| oanna_7222 a răspuns:

-Il vad nu-i mai zambesc il ignor. dar inca il mai iubesc.

-Asa s-a risipit o clipa, o zi, un an si ma gandesc la ce-am avut si ce mai am straight face.

- Vreau sa-i fac sa zambeasca pe cei care au plans si sa-i uit pe cei care m-au uitat happy

Daca imi aduc aminte de trecut,
Nu regret decat ca ti-am intins mana cand ne-am cunoscut

ne-am indragostit [:X]
Pe dracu laughing
Tu de mine smug
Eu de altu devil

Ai ajuns la vorba mea happy
Acum o simti pe pielea tawinking
Daca-ti plac baietii rai frustrated
Stai si sufera cat vreiwinking

the girl in my mirror is crying tonight
& theres nothing i can tell her to
make her feel alright

Cu vorbe frumoase nu tine,
Taci, ca-ti sta mai bine.

Daca vrei sa mai spui ceva
te rog spune.
Si daca vrei sa pleci
acum pleaca pe bune!
Stiu ca nu te mai am.
Si nu imi pare bine.
Dar mai bine ma impac cu ideea
decat cu tine!

Vii sau pleci mi`e totuna va fi altul in locul tau INTOTDEAUNA

De vei plange pentru mine zi-mi sa plang si eu De v-ei plange pentru alta iti doresc sa plangi mereu!

Pacat ca ignoram pe cei ce ne adora si adoram pe cei ce ne ignora, pacat ca ranim pe cei ce ne iubesc si iubim pe cei ce ne ranesc

Am trecut peste tine, nu-ti pune smne de-ntrebare. Nu ma uit iar inapoi chiar daca pe amandoi ne doare

Daca viata mea inseamna doar un minut Vreau sa fii langa mine pe acest parcurs Si vreau sa ma iubesti pana la sfarsit Pana la moarte, pan' la infinit

Acum ar trebui sa stii mai clar ce vrei. El are de pierdut, tu esti OK!

Cand esti cu ea ma visezi pe mine.Ai putea sa ma ai, dar nu te tine

Am si acum un mesaj pe telefon de la tine, in care-mi scrii ca ma iubesti si ca ti-e dor de mine

Chiar As plange pentru tine. Dar imi curge rimelul`!

Dacã tot imi dai papucii Dã'mi p'ãia roz!

poti sa vopsesti cioara`n alb
tot nu`i porumbel
la fel cum niciuna` n`o sa fie
cum sunt eu pentru el

Oriunde ai fi orice ai face cu oricine ai fi acum! Candva te vei intoarce dar cand va fi prea tarziu! Si at ai sa pretuiesti ce ai reusit sa pierzi!

Sunt tot ce vrei Si nu mai poti avea Tot ce`ai avut Si n`ai putut pastra

| Laurici :x a răspuns:

ai schimbat-o ca pe o haina Acum ai una noua.cand ea te suna u te fceai ca ploua. te purtai asa frumos ha iti amintesti? cand seara de seara ii sp ca o iubesti [da]

62.nopti intregi plangeam si ochii imi luau fok, acum plangi si tu imi ceri sa ma`ntork, sti ca te-am iubit, dar nu pot sa te iert, poti sa spui orice dar eu nu te mai cred

Nu mai cred in cuvintele lui. Imi zice ca ma vrea innapoi ca el plange dupa mine... si. sa ma intorc la el. nu cred. totushy l`am intrebat. " ia zi. plangeai cand ma inshelai?raised eyebrows

~~~Nu lasa persoana iubita pentru o persoana la care tii pentru ca persoana la care tsi se va intoarce intotdeauna la persoana pe care o iubeste[big grin]~~~"

♥ "Erai un rau ce imi facea binebatting eyelashes Dar mandria sh orgoliul meu m'au facut sa renunt la tine:Xwinking ♥"
"♥Gura Lumii Tu Sa N`o Bagi In Seama.Intreaba`ma Pe Mne De Vrei Sa stii Ceva. K Eo stiu Cel Mai Bine Ce`a FoSt In ViatSa Meawinking ♥"
"Nu incerca sa-i minti cum ca ea e doar o oarecare. cand ei stiu ca amintirea ei ink te doare. Stiu ca din partea ta fetele pot pleca, ca`au f0ost multe in patul tau, dar nu si in inima tawinking"
"~~OrIcE S`aR InTaMpLa El Pe Mn Ma IuBeStE_Yo SuNt PrInTzEsA LuI Ji DuPa Mn Se ToPeSte~~"
">~*~>Am O InImA LaRgA Sa Iubesc O LuMe InTrEaGa Nu Iubesc Pe OrIsicIne Te Iubesc NuMaI Pe Tn ImI SpUi K nu Ma MaI VrEi Dar Ti`E DoR De OcHiI MeI

•Spui K`i pushToaik si nu`tSi plaje aJa. dar Aja cum e ea. ti-a furat inima?;>

Cate s`au spus. Kte s`au dus.Nu ne mai doare, orice zi in plus.Suntem mai sus.Restu doar vorbe goale. Un dulce sarut, ce ne face sa ne iubim mai mult.

Citeste, retine, baga bine in cap. si nu uita nici intr-un veac. Eu sunt fetita ce ti-a pus capac

Simt nevoia sa iti amintesc. Te iubesc

Am Invatsat Sa Te Respect Numai Pe Tine.Am Inteles Ca Fara Tine Nu Mi'e Bine.Ca Sunt O Fata Rea.Asta o Sti Bine. Dar fata asta Rea Te iubeste Doar Pe Tine

sa`SE`oFtiCe`DoOsmanyy` `\` K`te-am`PE`tN``mAMy``>

Ce frumoss` te porti cu Ea`, e Rasfatata Taa` si la toate`ai Renuntza doar pentruu Ea!

Noii`2`am`facuut`un`legamant` Cat`voom`traii`pe`pamanth` Nimenii`sa`nu`ne`desparthaa` Nikiodataa`nikiodata`

" ♫♦ Te iubesc ♥♫ "

sa nu crezi ca as putea sa te las.nu te-as parasii niciodata.eu nu ma voi schimba.langa tine voi fi pas cu pas.sa nu te simti singur vreodata.ai toata dragostea

si totusi stie cum sa faca, cum sa ma tina, Ca atunci cand e cu mine sa ma simt ca o regina:X"

funda?

| lilcide a răspuns:

Este greu sa scrii pe google statusuri de iubire?

| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute

Întrebări similare