TPU Blog

Dani1993 a fost banat din cauza postarilor sale.

Iata cateva exemple:

“marius ce stupid ai fost la fza asta tzarane”
“remus nu scapi de mine asa usor nu fi badaran tzarane”
“dumnezoooooooo ce taran esti”
“emina teai mandri sa pun mana pe tine zdreamto:))”
“marius tu ramai cu mata va f*teti unnu pe altu”
“marius mai pleaca si tu dreaq”
“a murit travestitu ala de dumnezooooooooo”
“bine esti un drogat si un boschetar”
“madutz ce gura mare ai”

etc

Chiar daca nu suntem online 24/7 pe chat, avem acces la tot ce postati si luam masurile pe care v-am spus ca le vom lua.

Multumim celor care ne-au atras atentia!

Raluca, admin TPU.ro

35 thoughts on “Prima banare de pe shoutbox

  1. Inca mai astept cu nerabdare si banarea pentru votare abuziva a userului Stefan.

    Cred ca, oricat de idioata as fi, e imposibil sa ocup 2 pagini de “stupide” la voturile date de el.
    Voturi date in ultima saptamana, la raspunsuri care zac de o luna pe site. Ca sa nu mai spun ca voteaza, probabil, si de pe un alt ID.

  2. Haaaaa, haaaaa, haaaaaa. Asta e problema rezolvata? Chiar daca nu sunteti online 24/7 pe chat? De aia trec de filtru (care filtru?) tot felul de intrebari stupide si agramate? Pe mine n-o sa ma mai vedeti pe site. Sa fiti sanatosi, site-ul nu era asa cand l-am “cunoscut” eu. Mamma mia, cata prostie, cat mercantilism si cata lipsa de…… ce vreti voi ! Sondajul ala spune foarte multe, se pare ca tpu a devenit un site infantil. Ha, ha, ha!!! Succesuri !!!

  3. Da copilul ala era chiar enervant ,dar cred ca trebuie sa faci ceva si cu intrebarile alea idioate de pe site !

  4. Parerea mea este ca ar trebui un control si al celor care modereaza. Sa se vada care dintre ei accepta intrebari agramate, penibile, vulgare, sau puse doar la “plesneala” (scuze, dar mi-am “imbogatit” vocabularul in ultimele 9 luni.) Sunt intrebari care trebuie neaparat, respinse, dar ele totusi apar pe site. S-a comentat aceasta intre useri, dar inca nu s-a luat vreo masura.Trebuie sa ramana pe site multi, daca s-ar putea toti, dar trebuie sa invete ca sunt niste reguli stricte care trebuie respectate.

  5. Rasfoiti putin mai bine evidenta conversatiilor pe chat, si veti gasi injurii grave, de ghetou, precum tigancile la isterie. Am intrat intr-o seara si ce-mi vazusera ochii!! Era un baiat ce injura in voie pe oricine. Nu-i stiu nick-ul, probabil este cel mentionat mai sus caci si respectivul avea cateva cifre atasate nick-ului. Faceti o baza de date cu toate vulgaritatile posibile, iar cand cineva doreste sa posteze un enunt ce contine unul sau mai multe cuvinte obcene, sa-i fie refuzat enuntul mentionand ca enuntul sau contine cuvinte triviale, interzise pe chat. O seara buna lume. 😉

  6. Nu am avut probleme pana acum si sper sa nu am , am sesizat ca pe unii ii mananca tastarura dar se abtin pentru ca pierd cam unica comunitate de varsta adolescentina de pe net, le doresc cat mai putine cuvinte, daca va mananca limba , mergeti la ORL.

  7. Daca a revenit pe site inseamna ca este de o nesimtire crasa, eu am sa intru mai rar pe chat, multumesc mult raluca!

  8. Mi se pare un lucru normal sa ii banam pe cei ce nu se inscriu in anumite limite ale bunului simt. E o dovada ca acest ste se vrea a fi un demers serios, si oamenii care chiar au o problema pot gasi aici un raspuns la intrebarile care ii preocupa. Mai mult decat atat, cei ce au debitat frazele de mai sus ar trebui sa li se interzica total accesulk la net si sa fie inchisi cativa ani intr-o biblioteca 😀

  9. E pacat ca cineva este pus la colt,dar este bine. Multi gresesc crezand ca au dreptul la o opinie personala si ca pot face si vorbi tot ce doresc. Nu-i chiar asa. Opinia personala funtioneaza pana acolo unde risca sa intre in conflict cu opinia colectiva, cu bunul simt comun. Aici s-a terminat cu parerea personala pentru ca exista numai parea colectiva si daca vrei sa faci parte din acel grup, atunci te supui cerintelor grupului. Asta inseamna intelegerea si acceptarea ”aproapelui”. Uneori cei care nefiind destul de educati, nu inteleg de ce trebuie ”sa se lase educati”, mai ales daca le lipseste bunul simt. Dar, nu-i o rusine sa inveti.

  10. Raluca sa sti ca pe mine chiar nu ma intereseazacontul dar daca te crezi asa de desteapta,ar trebui sa te uiti la cei care au provocat nu la mine,ma gandesc ca nu ai fost atenta si cineva care zici tu ca ai incredere in acea persoana care a zis vezi ca Dani face si drege nu mai avea tu incredere si deschideti mintea si uitate fai si tu pe politista daca iti place adevarul ,sau ma gandesc ca nu mai bine hai paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Dani

  11. Intru pe site o dată la 2-3 zile, în funcţie de timpul meu personal, dar cel puţin până acum, ceea ce îmi vedeau ochii, mă îngrozea de-a dreptul! Stupizeniile au fost şi sunt stupizenii, dar cuvintele, expresiile gregare, trimiterile voite la obscenităţi fac parte dintr-un bagaj al educaţiei sau mai precis, al non-educaţiei.Este trist că majoritatea celor care le folosesc este tânără. Unii sunt absolvenţi de liceu (chiar de facultate(!)), dar limbajul pe care îl folosesc este primitiv. Dacă urmăriţi şi alte forumuri, veţi constata aceleaşi lucruri. De ani de zile, şcoala încearcă să contracareze, fără succes

  12. Salutare ! Ati procedat foarte bine ! La mai mare ! Este de-a dreptul inadmisibil ca o persoana sa adrese injurii, sa foloseasca un limbaj de mahala pe un site care este dedicat ajutorarii oamenilor. Si inca un lucru de care eu unul (si multi altii) sunt foarte intrigat este faptul ca nu inteleg de ce nu sunt sterse si conturile ateilor si sectantilor, care sunt cu gramada pe site ?! Acest lucru ma lasa sa deduc ca si moderatorii/administratorii fac parte din aceste categorii (unii) ?! Asa ca va rog frumos sa luati masuri cat mai urgent posibil ! ! !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.