TPU Blog

41 thoughts on “Mumoasa este noul expert TPU.ro!

  1. poti sa te superi pe mine
    dar sa fim sinceri nu merti acest titlu
    poate experta pt popularitate da

    sunt multi care au intradevar ceva in cap si nu’s experti ! si imi pare rau

    pai eu iti urez felicitari pt popularitate!

    Raluca eu nu stiam ca acum devi expert doar ca esti cunoscut pt site … hmm

    Cami da merita sa fie experta si nu pt popularitate
    in fine… :-j

  2. Felicitari, ma bucur pentru tine πŸ™‚
    @Bubu, merci dar .. crede-ma, nici eu nu-s vreo mare filozoafa … Il propun (din nou) si aici pe HepHap. -stiu ca poate nu-i locul potrivit, dar totusi o s-o fac- .. Deci, Raluca viitorul expert va fi … HepHap πŸ˜€
    (Sunt convinsa ca “datorita” timpului scurt nu poate sta mai mult pe site, dar daca timpul i-ar permite … va veti convinge de ceea ce-ncerc sa va spun.)
    PS: De fapt sunt un pic invidioasa pe tine .. acum tu esti “cel mai tanar expert” πŸ™ . Si eu care ma bucuram pana acum ca eu-s .. πŸ™ ( glumesc πŸ™‚ ) .
    Deci, felicitari, bravo, si tine-o tota asa πŸ™‚

  3. Echipa Tpu, dar de ce dati linkuri catre voturi? La niciun anunt de expert nu ati mai postat linkuri ca sa vedem unde a fost votat si de catre cine. Va imaginati ca nu am fi crezut ca a fost propusa?:) Eu, una, as fi crezut. Un “tip”, de la mentorul meu citire: intr-un grup mai mic sau mai mare, este IMPOSIBIL sa multumesti TOTI membrii. Singurul lucru care iti ramane de facut este sa fii tu insuti multumit.

  4. Sincer sa fiu chiar ma miram ca mumoasa inca nu e experta ,dat fiind ca este foarte populara si placuta de useri tpu!
    Pe de alta parte nu am stat sa studiez fenomenul mumoasa si ce raspunsuri a dat , dar daca “sefii” asa au hotarat ,asa o fii cel mai bine

  5. Faptul ca se justifica alegerea (aici si aici) pune pe oricine pe ganduri. Daca adminii au decis in urma voturilor insistente ale echipei ei, sa o faca expert, chiar daca sunt useri vechi cu raspunsuri foarte bune si de ajutor si nu au primit acest titlu desi au fost votati, tot “aici si aici”, este ok! Nu conteaza varsta, pentru a fi expert, daca ai raspunsuri care chiar ajuta, sunt mature, iar nu raspunsuri cat mai multe si cat mai dreagute dar fara substanta.

  6. Raluca sunt dezamagita πŸ™
    de decizia ta ….
    poate il faci si pe HepHap expert el macar merita si nu pt polularitate cum e mumoasa
    pana acum nu era asa .. experti pt popularitate
    hai sa fim seriosi cred ca nici tu nu esti de acord cu decizia ta
    dar ai facut’o pe mumoasa experta de gura lumii?

  7. Mai uite care-i treaba, acum daca esti experta, poate faci si tu dreak cinste, ca de la ceilalti experti n-am vazut un strop de bere, calicii de ei care este si m-am stafidid. Doamne ca mor de sete πŸ˜€ πŸ™‚

  8. Ba ce moderare scrie ca asteapta raspunsul. Sa nu carecumva sa nu-mi apara raspunsul ca va leg ca pe cirnatzi si va las sa va stafiditi si voi, sa vedeti cum e :)) Eu vreau sa-mi faca Mumoasa cinste πŸ˜›

  9. ….si inca ceva, m-am uitat “aici si aici” si am vazut ca maine 11 sept. se incheie timpul pentru propunerile noastre si astazi deja se anunta expertul!!!

  10. un singur lucru am inteles,ca expertii de fapt nu sunt experti ci sunt persoane populare pe site.atunci de ce nu se schimba numele lor si sa-i numim de exemplu…VEDETE?suna mai pompos iar titulatura este cu mult mai comerciala.eu stiu ca un expert trebuie sa cunoasca foarte bine un anumit domeniu,precum este Brigaela,Laur,Psiholoaga si alti cativa.ma asteptam sa incercati sa ridicati nivelul siteului prin alegerea unor experti care intradevar au un cuvant de spus si nu unii care se inspira din google.ma asteptam sa fie numiti experti urmatorii:
    hep hap
    zbenguici
    dmonik
    furni
    dumnezeu
    ardnaxur1961
    prin alegerea acestor useri drept experti,nivelul siteului ar fi urcat simtitor,iar ei ar fi contribuit din plin,insa cu asemenea ”experti”,imi pare rau,nici macar comercial nu mai este,ci a devenit un site ce se adreseaza celor din ciclul gimnazial.

  11. @mumoasa…felicitari…ma bucur sincer pentru reusita ta…la 606 fundite cate ai, insemna ca meriti acest titlu. Ma cutremur, cand vad cat de rautaciosi/sa nu spun rai/sunt unii utilizatori de de TPU…nu are importanta cui a dat sfaturi ci important este ca au fost bine primite si apreciate si de ce nu…”populare”. Inca o data, drafa mea, felicitari…sper sa nu te retragi acum dupa ce esti EXPERT TPU…iar celor frustrati…
    “Unul poarta chica
    Si-altul este chel,
    Dar la o adica
    Pot gandi la fel?”

  12. De acord cu bubulina si enigma.Apropos,daca vad ca altii fac iarasi propuneri,ma bag si eu:de acord,in primul rand,HEP-HAP ar merita sa fie expert,pacat ca intra destul de rar pe site

    Altii nu l-au propus,dar eu o s-o fac.Este vorba de eu_o_mare_enigma,pentru raspunsurile lui,la mai multe categorii de intrebari,nu numai una.

    Si Flav merita sa fie expert,pacat ca a renuntat…

    Si pe Cami o felicit (nu cred c-am prins postarea trecuta cand au felicitat-o restul)ce daca e foarte tanara,merita!

  13. Mumoasa e prea…sa zic infantila. Majoritatea raspunsurilor ei mi se par..false(nu toate), prea..”dragalase”.

    Mumuasa si expert tpu nu prea merg impreuna.

  14. asa e ,aveti dreptate,mumoasa nu merita la cat de infantila este ,dar este atat de inocenta incat nu stie sa se tiganeasca .mumoasa ,tu nu te supara,o sa te faci tu mare si o sa le scuipi seminte in cap …multora de pe aici.sa fii mandra de tine si sa nu te lasi calcata in picioare de oameni fara principii.
    Oliana ,trebuie sa te felicit,esti bestiala!!!

  15. De acord cu @www!
    Majoritatea raspunsurilor sunt asa..dragalase, cu “linguseli” . Nu vreau sa supar pe nimeni , dar cred ca am dreptate.
    Si da..vad ca expertii nu sunt defapt experti !!Exceptand-o pe Brigalea,Psiholoaga,Legiutoarea si mai sunt cateva persoane,care chiar stiu ce zic,si care ajuta comunitatea TPU.RO !
    Nu ca dupa popularitate ma iau..deci chiar m-a socat ca Mumoasa e experta. Si nu sunt contra ei sau ceva..dar pur si simplu , doar pentru ca e populara??nu,nu merita.

    Echipa TPU,va rog,alta data analizati situatia mai bine..pentru ca ce a fost acum..nu a fost deloc corect;).

  16. De ce mi s-a sters postarea totusi??? πŸ™‚
    Nu conteaza..mai zic o data;)

    Sunt de acord in totalitate cu @eu_o_mare_enigma si cu @www !

    cum zicea http://www.. “Majoritatea raspunsurilor ei mi se par..false(nu toate), prea..”dragalase”. ”

    Echipa TPU , alta data va rog analizati putin mai bine situatia cu expertii.. πŸ™‚

  17. De ce mi s-a sters postarea totusi??? πŸ™‚
    Nu conteaza..mai zic o data;)

    Sunt de acord in totalitate cu @eu_o_mare_enigma si cu @www !

    cum zicea http://www.. “Majoritatea raspunsurilor ei mi se par..false(nu toate), prea..”dragalase”. ”

    Echipa TPU , alta data va rog analizati putin mai bine situatia cu expertii.. πŸ™‚
    Nu am nimic cu mumoasa ! absolut nimic , dar pur si simplu nu mi se pare corect sa fie denumita experta doar pentru ca este populara.. πŸ™‚

  18. mumoasa este singurul expert contestat. De ce oare? Pot sa o felicit si eu, dar, doar pentru ca de la o varsta atat de frageda a invatat sa lupte cu toate mijloacele (chiar neortodoxe) pentru un tel.Ramane de vazut la ce ii va folosi; pentru o cauza dreapta (?!!) sau doar orgoliului de a fi in top cu orice pret. I-as aminti postarea lui nony : “Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti.Nu din teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le.”

  19. Toti ati votat pe mumoasa dincolo si aici ati felicitat-o si pe fata asta o doare undeva. Nici macar bunul simt sa voteze si ea pe cineva dintre voi acolo si aici sa multumeasca.
    Daca toti ar gandi ca voi (majoritatea), romania ar ajunge cred cel mai incult taram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.