TPU Blog

Va spuneam acum vreo trei saptamani, intr-un newsletter, ca suntem dispusi sa sustinem ONG-urile din Romania, promovand activitatea lor in cadrul comunitatii noastre.

In aceasta ordine de idei, ne face mare placere sa va invitam la un training, organizat de Beyond Youth Potential, “organizatie formata doar din tineri, care prin intermediul proiectelor propuse, conduse si realizate de catre ei, reusesc sa trateze probleme reale cu care se confrunta tinerii din zilele noastre si ii ajuta pe acestia sa-si depaseasca limitele prin cele mai creative si inovative metode” .

Echipa BYP va invita la un training de vanzari, primul din seria Train & Go. Printre invitati se numara traineri experimentati, oameni de afaceri si consultanti, care va vor impartasi experienta si cunostintele pe durata trainingului, adica in zilele 5, 6 si 7 noiembrie. Trainingul se tine in Hobby Cafe, iar accesul este GRATUIT.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a participa este sa completati formularul de aplicare pana luni, 2 noiembrie. Numai 20 de aplicanti vor fi acceptati, iar rezultatele selectiei  vor fi afisate pe 3 noiembrie, pe blogul BYP.

BYPMult succes! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.