TPU Blog

eliannaIntr-un interval destul de scurt, Elianna a a reusit sa ne impresioneze pe toti cu incapatanarea ei de a raspunde la obiect si cu scopul clar de a ajuta, atat intrebarilor postate constant de tineri curiosi si la inceput de drum, cat si celor mature sau care aduc in discutie subiecte mai putin triviale.

Poate ca nu o recunoasteti dupa noul nume de utilizator, insa daca ea a decis sa il schimbe, ii vom respecta optiunea si nu vom divulga numele “vechi”.  In orice caz, noi ne bucuram ca ne impartaseste aproape zilnic cate ceva din intelepciunea si experienta ei de viata .

Multumim, Elianna!

Echipa TPU.ro

37 thoughts on “Elianna este noul Expert TPU.ro!

  1. Marele mister a fost dezlegat: noul expert este, de fapt, anelaubed (mi se-ncurca tastatura-n des’te). Daca nici pentru asta nu ma faceti expert…

  2. Nu va luati dupa bizara, eu am descoperit primu’…mare ti-e nesimtirea si lipsa de onoare in tara asta…=))

  3. nu te-am cunoscut nici sub numele de enelaubed nici drept elianna dar ce pot sa spun decat sincere felicitari
    la cati mai multi experti

  4. Felicitari Elianna!!!
    Ti`am observat ambitia si raspunsurile generoase in ultimul timp! Chiar meriti titlul de experta TPU. Pana acum eu sunt experta in frumusete… ehh… mai astept :))
    Felicitari din nou! Si bun venit in lumea expertilor! (chiar daca eu nu sunt =))
    Succes!!!

  5. Felicitari Elianna!Chiar meritai sa fii expert TPU.Raspunsurile tale mi-au fost de folos inca de cand am venit pentru prima data pe acest site:*

  6. Felicitări, doamna Elianna. Îţi mulţumim pentru ajutorul de pe site, deoarece pentru mulţi sfatul dumneavoastră a fost într-adevăr util.

  7. Felicitari Anelaubed! Pacat ca nu ai pastrat vechiul tau nume! Era mai frumos,chiar daca ma incurcam cand il citeam. :)) Meriti acest titlu de expert!

    P.S. Sper ca urmatoarea pe lista este SoL ca ea asteapta de multa vreme. 🙂

  8. Pentru anelaubed: “@regis:multumesc de explicatie.Corectez:Regatul Unit al Marii Britanii este format din : Marea Britanie, care la rândul ei, se compune din: Anglia, Scotia, Tara Galilor si Irlanda de Nord.”

    Cine vorbeste de greseli de gramatica si de nestiinta… Mai bine uitati-va la dumneavoastra. Uitati-va: http://ro.wikipedia.org/wiki/Regatul_Unit. La revedere!
    Pentru Elianna: “Anglia este Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.” E gresit! Am vazut 2 greseli. Prima este: Anglia nu este Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord. Trebuia sa scrieti: Regatul Unit al Marii Britanii şi AL Irlandei de Nord. Nu e corect cum ai scris tu. Cum se numeste asta? Oare greseala de gramatica? Desigur ca da.
    Numele vechi a Eliannei e anelaubed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.