TPU Blog

secretelDupa mai bine de un an de cand ne e alaturi, nu am incetat nicio clipa sa o apreciem. Orice conflicte a avut intre timp, si le-a rezolvat si acum e pe site doar de dragul de a ajuta si de a se face utila. Ne plac raspunsurle ei si ne place atitudinea  cu care imbratiseaza totul.

Multumim pentru tot ceea ce faci, Secretel!

Echipa TPU.ro

45 thoughts on “SECRETEL este noul Expert TPU.ro!

  1. Secreţeel! :X . Mă bucur,meritai asta cu prisosinţă.Mă mai ţii minte?Eu sunt cea care zicea mai demult:”Secreţel,întotdeauna cea mai activă la întrebările mele”.;)).

  2. In ritmul asta, voi avea surpriza, intr-o zi cu soare si cu doua dimineti, sa vad scris ceva de genul “Bent0108 este noul expert TPU.ro”. Nu ca as merita asta sau m-ar iubi lumea, dar as ramane singurul utilizator fara patratica portocalie. Si-ar fi pacat, nu?

  3. Cand facem o expertiza, sa vedem cati dintre experti sunt experti? Nu de altceva, dar am pretentia ca un expert sa cunoasca macar regulile de punctuatie. Pana una alta, avea un domnitor care casapea boierii o vorba mare:…!

  4. Felicitari Secretel! Imi pare bine pentru tine! Sa stapanesti titlul de expert sanatoasa! :*

  5. In ritmul asta, voi avea surpriza, intr-o zi cu soare si cu doua dimineti, sa vad scris ceva de genul “Bent0108 este noul expert TPU.ro”. Nu ca as merita asta sau m-ar iubi lumea, dar as ramane singurul utilizator fara patratica portocalie. Si-ar fi pacat, nu?
    +1

  6. Tarziu, dar mai stiu si ca, tot patrunzand in esente, ajungi sa te pierzi in ele, omitand aparentele, care au si ele rolul lor.

  7. Si o completare, intre noi fie vorba, pe mine nu m-a convins nici esenta, nici aparenta. Deci…

  8. No offence, secretel, nu te cunosc personal, dar nu prea imi pari “demna” de acest post. Adica m’am uitat pe raspunsurile tale cele mai recente si nu ai nimic special, lasand la o parte regulile de punctuatie care sunt inexistente.

  9. Multumesc frumos pentru felicitari!
    Bro, regret sa te dezamagesc insa nu acesta este secretul meu 😉

  10. In ritmul asta, voi avea surpriza, intr-o zi cu soare si cu doua dimineti, sa vad scris ceva de genul “Bent0108 este noul expert TPU.ro”. Nu ca as merita asta sau m-ar iubi lumea, dar as ramane singurul utilizator fara patratica portocalie. Si-ar fi pacat, nu?+1
    +1

  11. Nu ştiu de ce aveam impresia că am felicitat-o pe Secreţel.
    Aşadar, felicitări!
    @moonY, Raluca probabil ar trebui să îşi facă un pătrăţel mov cu “Admin TPU” :D.

  12. Secretel tot timpul este plina de surprize. Maine o vede, userul anului 😀
    E Secretel,tot timpul plina de secrete si surprize.
    Iti transmit o duzina de felicitari,succesuri si pupici!

  13. As felicita-o pe @Secretel, dar @Genom are dreptate – prea des se aleg “experti” noi pe aici! Parca si vad maine numele altui utilizator desemnat drept “expert TPU”!
    @tarziu, detaliile fac diferenta.

  14. Exista anumite criterii care stau la baza alegerii expertilor, daca din viteza omul mai uita cate o litera, c’est la vie! Eu zic ca important e sa inteleaga omul sfatul pe care il primeste. . .E clar ca nu putem fi toti de acord, daca am avea aceeasi parere ne’am plictisi, ar fi chiar monotona viata asta, pana la urma se pot face 10 experti pe zi si pe mine tot nu ma deranjeaza 🙂

  15. @tarziu, sunt de acord cu tine, cata vreme expertii desemnati de TPU sunt chiar experti si nu alesi aleator.
    Fara indoiala ca diversitatea este un factor decisiv pentru noi ca oameni, aici sunt 100% de acord cu tine.:)

  16. Secretel te iubesc foarte mult si daca vrei si tu sa FIU CU TN felicitari pentru titlul de expert si inca o data iti mai aminsetc ca tin la tn;te iubesc SECRETEL:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.