TPU Blog

bogdan_doroftei Din fericire, vom relua colaborarea cu specialistii de la Realitatea.net, care ne vor sta la dispozitie cu sfaturi si articole de specialitate!

Saptamana aceasta, ne asculta problemele dr. Bogdan Doroftei, doctor în medicină, specialist obstetrică-ginecologie, atestat de Ministerul Sănătăţii în terapia infertilităţii cuplului şi reproducere umană asistată, laparoscopie, histeroscopie şi în ultrasonografie obstetricală şi ginecologică.

A terminat Facultatea de Medicină în anul 2000. Şi-a început cariera universitară în anul 2001 ca preparator, iar în anul 2008 a promovat prin concurs ca asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Gr. T. Popa” Iaşi în cadrul disciplinei de obstetrică-ginecologie.

Este medic în cadrul Spitalului Clinic obstetrică-ginecologie “CUZA VODĂ” din Iaşi. A susţinut teza de doctorat în anul 2006. Tot în anul 2006 a obţinut licenţa la Facultatea de Drept în cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi.

În anul 2008 a obţinut Diploma Interuniversitară Europeană în Laparoscopie Ginecologică la Clermont-Ferrand, Franţa. În ultimii 3 ani a efectuat numeroase stagii de pregătire în Marea Britanie, Belgia, Franţa, Irlanda, în centre specializate în terapia infertilităţii cuplului şi reproducere umană asistată si este membru al Societăţii Europene de Reproducere Umană Asistată şi Embriologie.

Asadar, daca aveti intrebari pe care sa i le adresati dr. Doroftei, postati-le pe site folosind formularea “Pentru Bogdan Doroftei: ……………………………………?” , astfel incat sa le identificam mai usor in baza de date si sa le trimitem catre domnul doctor.

Pana atunci,  va invitam sa cititi un articol interesant pe aceasta tema:  https://www.tpu.ro/sanatate/ce-trebuie-sa-stim-despre-infertilitate-in-ce-masura-si-cum-se-poate-trata/ .

Spor la intrebat, se poate doar pana joia viitoare inclusiv!

Raluca, admin TPU.ro

17 thoughts on “Specialistii Realitatea.net asteapta intrebarile voastre!

  1. Aiurea rau… =)) adica sa-mi expun eu problemele mele pe un site atat de vizitat si de catre cei mici si de catre cei mari,in speranta ca imi va raspunde domnu doctor la intrebare :)). Daca ni s-ar fi oferit o adresa de e-mail , pentru ,,a lua contact” direct cu domnu doctor… atunci poate ca ar fi crescut credibilitatea , seriozitatea , eficientizarea acestei ocazii de a discuta cu un specialist .

  2. Gingasul, nu te opreste nimeni sa postezi ca anonim. Ideea din spate este ca tot ajutorul sa fie “la vedere”, fiindca asa mai pot beneficia si altii de pe urma unor intrebari deja solutionate.

  3. @admin…
    stai linistit/a, pudismul e la putere desi generatia de dupa 1990 si-o bag si si-o scot de mama focului… si nu ma refer din pct de vedere sexual, ci din pct de vedere lingvistic si/sau comunicativ 😉
    sa auzim numai de bine :>

  4. eu cred ca e o idee geniala faptul ca un medic-indiferent de specialitate-iti da un raspuns “moca” la problema ta. ganditi-va cat ar fi costat o consultatie, ca sa nu vorbim de timpul pierdut.
    cui nu-i convine… se poate muta pe un site cu femei goale:D

  5. Daca e vorba de colaborare cu Realitatea.net, eu zic , ca am gresit drumul ! Apoi cum sa-mi intind problemele pe un site. Acum stiu de ce au inceput scrisorile deschise catre acest domn. Nu stiam ca initiativa este a Ralucai- scuze ! , dar e o initiativa incorecta sa colaboram cu cei mai mari manipulatori si incorecti…realitatea.net Eu aici zic NU !

  6. realitatea.net ? you screwed it big time!!! printre cei mai prosti parteneri care putea sa-i aiba TPU, dar banii vorbesc (sau pilele).

    recomand sa vezi ce stiri au pe site sa vezi ce calitate publicistica si new media au…

  7. Nu cred ca ar fi trebuit sa fiti atat de “dure”.. poate se gaseste cineva care are nevoie de raspunsurile domnului doctor.. cum spunea si “admin”, nu va opreste nimeni sa postati ca ANONIM.. asa ca.. dati-i drumu`!

  8. Consider prezenta domnului doctor, un lucru pentru care meritati sincere felicitari!Sunt putine persoane care au cunostinte medicale aici si am gasit de multe ori la “sanatate”sfaturi nu tocmai bune,care pot face mai mult rau decat bine.In tara noastra educatia pentru sanatate lipseste cu desavarsire,oamenilor inca le e teama de medici si de cele mai multe ori apeleaza la el cand lucrurile devin extrem de avansate.Asa ca orice sfat din partea unei persoane specializate e binevenit si cred ca ar trebui sa fim recunoscatori!

  9. Sa fim seriosi, cand am vazut acolo : ,,Realitatea.net” ma gandeam ca ne pune niste intrebari despre Diaconescu si alte chestii :))

    Raluca, sa fim seriosi, cine crezi ca pune o intrebare pe TPU legata de ginecologie si laperoscologie sau ce ati mai zis voi?
    Eu nu cred ca e bine, si apropo, ati vazut stirea :
    ,,Euro a luat-o razna”? Nu chiar !
    ,,TPU a luat-o razna!”
    Joia viitoare? Atunci de ce ati postat cu 3 luni inainte?
    Eu zic ca nu e bine! Raluca, mai gandeste-te! Cred ca facem aceasta colaborare degeaba, pentru ca nu multa lume o sa isi expuna problemele intime pe un site! Cum au zis si ceilalti, daca ar fi in privat sau ceva de genul asta!

  10. Si apropo, multumim ca ne-ai informat despre istoria lui. Chiar m-am zbatut sa nu o citesc! Am citit doar prima chestie, si apoi cu ,,asadar..”

  11. Eu cred ca asa cum altii pun intrebari despre sex sau despre orice altceva pe acest site vor fi si oameni care vor profita de aceasta oportunitate, cu atat mai mult cu cat nu sunt obligati sa se inregistreze si pot posta anonim. In plus, cand ai o problema poate nu te deranjeaza sa o expui daca poti obtine informatiile necesare. Era necesara si prezentarea de mai sus, ca oamenii sa stie ca domnul Bogdan Doroftei este un specialist la care se poate apela cu incredere. Va doresc sanatate multa la toti si numai bine

  12. am si eu o problema,sunt casatorita de 6 ani,am un baietel de 4 ani si ne dorim cel de-al doilea copil.cu toate astea eu nu raman insarcinata chia daca nu folosim nici o metoda de a ne proteja.mentionez ca dupa fiecare contact sexual eu am pierderi de sange.ce am?de ce se intampla toate astea?

  13. @Experta_in_Frumusete – nu cred ca intimitatea sau lipsa ei ar fi o problema, din moment ce oamenii intreaba zilnic despre cum sa se epileze in cele mai obscure coltisoare sau cum sa exceleze la picanterii sexuale, cu lux de amanunte.
    In plus, e vorba despre probleme de sanatate, care sunt printre principalele probleme in viata (sau ma-nsel eu?)
    Nu doresc nimanui sa isi doreasca un copil si sa afle ca nu il poate avea, insa daca se intampla, sper din tot sufletul sa aiba la cine apela pentru ajutor.
    Hai sa nu mai fim ignoranti.

  14. Update: am trimis toate intrebarile catre dr. Doroftei, la inceputul saptamanii viitoare estimam ca vom publica raspunsurile, in functie de cat de repede le primim.

    Sanatate tuturor! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.