TPU Blog

Pe langa educatia primita in scoli, un rol important il are si educatia non-formala. Organizatia Youth Academy este o organizatie energica, implicata activ in dezvoltarea si implementarea de proiecte in sfera educatiei non-formale. Proiectele demarate ajuta la dezvoltarea unei game largi de abilitati, astfel se asigura un nivel superior al procesului de invatare pentru multi tineri.

HOLA este cel mai vechi proiect Youth Academy ce s-a extins in prezent la nivel national, atat prin campania Adu HOLA in orasul tau! cat si prin parteneriatul strategic cu Scoala de vara FORCE. Pe scurt, HOLA inseamna seminarii de dezvoltare personala adresate liceenilor, cu diverse teme ca: lucrul in echipa, comunicare eficienta, planificarea proiectelor, organizarea timpului, orientare in cariera, creativitate, s.a. Participantii HOLA sunt indrumati apoi in realizarea de proiecte sociale, pentru a urmari dezvoltarea comunitatii locale.

HOLA vine din nou in Bucuresti pentru editia HOLA  Advanced cu temele urmatoare: Orientare in cariera, Vorbire in public, Cooperare, Leadership si Branding Personal.Programul are loc  in 19-20 Martie si se desfasoara la Colegiul National “Gheorghe Lazar”, Bucuresti. Taxa de participare este 50 de lei. Toti cei care vor sa participe, pot intra pe site-ul http://www.ho-la.ro si acolo sa completeze formularul de inscriere.

Ho-La

Pe langa educatia primita in scoli, un rol important il are si educatia non-formala. Organizatia Youth Academy  este o organizatie energica implicata activ in dezvoltarea si implementarea de proiecte in sfera educatiei non-formale. Proiectele demarate ajuta la dezvoltarea unei game largi de abilitati, astfel se asigura un nivel superior al procesului de invatare pentru multi tineri.
HOLA este cel mai vechi proiect Youth Academy, ce s-a extins in prezent la nivel national atat prin campania Adu HOLA in orasul tau! cat si prin parteneriatul strategic cu Scoala de vara FORCE. Pe scurt, HOLA inseamna seminarii de dezvoltare personala adresate liceenilor cu diverse teme ca: lucrul in echipa, comunicarea eficienta, planificarea proiectelor, organizarea timpului, orientare in cariera, creativitate, s.a. Participantii HOLA sunt indrumati apoi in realizarea de proiecte sociale, pentru a urmari dezvoltarea comunitatii locale.
HOLA vine din nou in Bucuresti pentru editia HOLA  Advanced cu temele urmatoare: Orientare in cariera, Vorbire in public, Cooperare, Leadership si Branding Personal.Programul are loc  in 19-20 Martie si se desfasoara la Colegiul National “Gheorghe Lazar”, Bucuresti. Taxa de participare este 50 de lei. Toti cei care vor sa vina, pot intra pe site http://www.ho-la.ro si acolo sa completeze formularul de inscriere.

2 thoughts on “Youth Academy te invita la cursuri pentru dezvoltare personala!

  1. Bună!
    Mă bucur că veniți cu idei bune și îndemnați utilizatorii către bine.
    Pentru mine este ceva nou,chiar nu am auzit de această școală.
    Mulțumesc de informație. Presupun că și alți utilziatori vă respectă pentru munca pe care o depuneți așa de bine.
    Țineți-o tot așa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.