TPU Blog

Dragii nostri,

Pe 21 martie este Ziua Mondiala pentru Sindromul Down, iar Cristina Ionescu realizeaza o strangere de fonduri inedita pentru a le dona unei familii cu un copil suferind de acest sindrom, iata despre ce este vorba:

Cu prilejul zilei Mondiale pentru Sindromul Down din data de 21 Martie am decis ca anul acesta sa fac o strangere de fonduri pentru a dona unei familii care are un copil cu sindromul Down.

Timp de 10 zile renunt la ciocolata in schimbul unei sponsorizari de 21 lei din partea celor care vor sa sprijine cauza mea. Donatiile le puteti face pana in data de 19 martie 2011 in contul urmator:

IONESCU CRISTINA ELENA

RO81 INGB 0000 9999 0141 9048

ING BANK ROMANIA

In data de 20.03.2011 voi fi prezenta la serbarea Zilei Mondiale pentru sindromul Down organizata de Asociatia Down din Bucuresti si voi inmana banii stransi unei familii care are mare nevoie de acest ajutor.

Va multumesc pentru sprijinul acordat!

Iata si un video cu Cristina vorbind despre strangerea de fonduri:

Aflati mai multe detalii si alaturati-va cauzei ei, click aici.

52 thoughts on “Sprijina familia unui copil cu Sindrom Down

  1. Foarte frumos!
    Merită să ajutăm…
    „Un om sănătos are 1000 de dorințe,iar unul bolnav are doar…una!” 🙂

  2. Foarte frumos! Felicitari Cristina pentru initiativa si sa fi sigura ca aici, pe TPU vei gasi oameni de incredere care vor ajuta.

  3. Bună!
    Voi dona și eu cât pot și sper din tot sufletul să fie strânse fondurile necesare.
    Felicitări Cristiniei pentru ideea strălucită!
    Mă bucur nespus că acest site se preocupă foarte mult de aceste aspecte foarte importante care unii oameni nu le dau atenție.

  4. Multumesc mult pentru incurajari. Sunteti foarte draguti. Pana acum am reusit sa strang 1333 RON. Campania mea se deruleaza pana maine (samabata) seara, asa ca poate voi avea surpriza sa mai reusesc sa rotunjesc suma un pic 🙂

  5. F frumos din partea Cristinei!Am si eu o sora si o verisoara cu sindromul Down..Este ffff greu..nici nu va puteti imagina…dar..viata merge inainte!Imi pare rau ca nu am si eu posibilitatea de a ajuta!

  6. Foarte frumos din partea ei! Din pacate eu nu am auzit despre aceasta campanie, insa ii sprijin pe toti si voi fi mai atenta, poate voi vedea viitoarele campanii.

  7. @lawe rusine sa iti fie daca dai dovada de atata nesimtire si o mai faci si publica.Incearca sa cresti un astfel de copil si atunci sa iti permiti sa comentezi.

  8. Mi se rupe,nu,chiar mi se rupe.

    O sa donez-.-

    Firar ea de inima sa-ti fie

    Blog-ul acesta este cam…neschimbat de ogramada de timp:|

  9. Buna ma numesc Iosif am 24 de ani si as dori sa transmit urmatorul mesaj.

    Cunosc cazul acestui sindrom, si pot spune ca nu este usor, de aceea ar fi bine sa donati atat cat va permite buzunarul, dar si cat credeti voi de cuviinta. Nu este obligatoriu, dar vreau sa stiti ca sotia mea, are aceeasi boala, nu e asa avansata precum alte cazuri, si rugativa la Dumnezeu ca copii vostrui sa nu aba aceasta soarta. Multumiti Celui de Sus ca sunteti sanatosi si ca puteti sa faceti ata de multe lucruri pe care atli ar vrea sa le faca dar nu pot. Sper ca acest mesaj sa fie bine inteles, si sper ca acea familie sa

  10. ACESTI COPILASI SUNT VIITORUL NOSTRU ,FACETI UN LUCRU DEOSEBIT CA INCERCATI SA II AJUTATI .SI PENTRU CEI CARE AU COMENTARII DE GENUL “BRUSC VA PASA TUTUROR…”ROAGATE SA NU TRECI NICIODATA PRIN CE TREC COPILASI ASTIA,O SA DONEZ .

  11. Eu nu mai pot dona si imi pare extrem de rau pentru ca acesti oameni care lupta pentru viata lor merita sa se faca bin.
    imi pare rau dar timpul de donari a expirat si o admir pe cristina pentru ideea stralucita de a face acest lucru foarte bun.

  12. Bah de unde stim noi ca nu e o minciuna? poate sa fie o minciuna ca nam auzit de asa o campanie eu tot insa cred ca e o minciuna ca sa stranga aia bani multi si noi sa nu mai avem eu nu donez ca nu cred =ca exsita campania asta daca o aud la tv atuncia cred nui p net

  13. Am vazut ca mi-ati adaugat blogul pe blogul dumneavoastra la Bloggerii TPU. As vrea sa va adaug si eu, dar daca ati putea sa imi dati un banner… de preferat 125×125 . Doresc sa va adaug la PARTENERI : http://mycrazzypage.blogspot.com/p/parteneri.html Ar fi mai bine pentru noi daca mi-ati da codul html al banner-ului dumneavoastra. Daca nu aveti 125×125 puteti altu. Astept un raspuns pe adresa : crazzy_blog sau http://mycrazzypage.blogspot.com la CONTACT. Multumesc ! O zi buna !

  14. O sa incerc sa donez deoarece soramea este studenta la maedicina si m-ia povestit despre ce este vorba si este una dintre celemai crude boli

  15. @NoChanceForUs,poate nu iti pasa tie indeajuns ca sa vezi ca nu ne pasa,,brusc”/:|
    @Lizard,deacord cu tine;)
    Voi dona si eu o suma,pana la urma,e o viata pusa in joc 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.