TPU Blog

Cat suntem dispusi sa platim pentru o noapte intr-un hotel care mai de care mai ciudat, insa cu tot confortul de care avem nevoie? Va voi prezenta cateva hoteluri care promit o experienta de neuitat, indiferent cu cine este impartita camera. Arhitectii nu s-au dat in laturi de a da frau liber imaginatiei, in final intrecandu-se chiar si pe ei insisi.

1. Poseidon Resort, Bahamas – camere de hotel subacvatice

 

 

 

 

 

 

Ambianta, confortul si privelistea de care ai parte in hotelul cu camere subacvatice din Bahamas, fac din vacanta ta una de vis, unde ploaia cu siguranta nu o poate strica. Pretul, desi este unul pe masura, hotelul asigura toate facilitatile, intr-o unitate moderna, situate sub nivelul marii inconjurat de bariere de corali.

2. Hotel Marqués De Riscal, Spania – un design iesit din comun

 

 

 

 

 

Hotelul reprezinta una din principalele atractii turistice din zona si nu numai, datorita formei neobisnuite pe care o are, dar si pentru locatia sa; fiind construit intr-una din cele mai vechi regiuni viticole. Culorile predominante ale hotelului sunt, rozul, auriul si argintiul, ceea ce reflecta design-ul unei sticle de vin precum si continutul acesteia. Cu siguranta reprezinta un loc unde te-ai simti ca acasa.

3. Jumbo Hostel, Suedia – camere duble intr-un avion Jumbo Jet

 

 

 

 

 

Este primul hotel din lume intr-o aeronava, unde intr-adevar nu esti nevoit sa pleci din aeroport, acesta fiind situat chiar pe aeroportul din Stockholm. In avion mai poti gasi cateva comenzi de zbor pentru o experienta unica si cat mai realista. Chiar daca nu te deplasezi decat intr-o lume a viselor, hotelul iti pune la dispozitie tot ce este nevoie pentru “un zbor” cat mai linistit.

4. Beckham Creek Cave Haven, SUA – sapat in roca

 

 

 

 

 

 

 

Chiar daca hotelul este unul intr-o pestera, acest lucru nu inseamna ca gradul de confort este unul scazut. Din contra, camerele sunt dotate cu jacuzzi, incalzire centrala, televizoare cu ecran plat, asigurand o vacanta placuta si relaxanta. De asemenea, acesta este locul perfect unde natura si design-ul modern se imbina oferind o experienta completa si reconfortanta.

5. The Schneedorf, Austria – un igloo din muntii Alpi

 

 

 

 

 

 

Construit intr-un igloo din muntii Alpi la o altitudine de peste 2000m, hotelul ofera o panorama de neuitat. Pentru iubitorii sporturilor de iarna, statiunea reprezinta o locatie de top,astfel incat indiferent de activitatea aleasa, vacanta nu poate fi decat una de vis. Si ca pachetul sa fie unul complet, nu poate lipsi relaxarea intr-o sauna luxoasa si momentele romantice petrecute cu persoanele dragi admirand cerul instelat pe anotimp de iarna.

6. The Marmara Antalya, Turcia – hotelul plutitor, care isi schimba pozitia

 

 

 

 

 

 

 

Cu toate ca la prima vedere hotelul pare unul obisnuit, in realitate acesta reprezinta punctul culminant al ingineriei moderne. Hotelul este unul plutitor, oferind turistilor in fiecare zi alta o priveliste deosebita datorita sistemului de schimbare a pozitiei cladirii, astfel daca seara te culci avand marea Mediterana in fata, a doua zi te trezesti cu camera indreptata spre piscina hotelului.

7. The Treehouse, UK – casuta din copac

 

 

 

 

 

 

 

Casuta din copac reprezinta locul ideal pentru a-ti reincarca bateriile, fiind pe placul celor care doresc o vacanta linistita departe de zgomot si aglomeratie. Desi locatia este una neobisnuita, confortul necesar pentru un concediu relaxant nu lipseste. Copiii vor fi cei mai fericiti, insa si adultii se pot bucura de intimitatea locului.

8. Hotelul Turnurile Ariau Amazon, Brazilia – situat in padurile tropicale

 

 

 

 

 

 

Complexul este situat deasupra padurii tropicale chiar in inima naturii. Peisajul este unul de nedescris, iar holurile au fost inlocuite cu pasaje, situate bineinteles la inaltime. Probabil si pretul este tot unul “la inaltime”.

9. The Old Railway Station, UK – camera de hotel in vagonul de tren

 

 

 

 

 

 

Desi trenurile cu cuseta au aparut de ceva timp, hotelul The Old Railway iti pune la dispozitie un o camera intr-un vagon de tren, care nu pleaca niciodata din statie. Nimic nu se poate compara cu  somnul linistit dintr-un tren, fara zgomotul rotilor.

10. Null Stern Hotel, Switzerland – hotelul de zero stele dintr-un buncar

 

 

 

 

 

 

Cei care vor o experienta unica, amintindu-si de buncarele de razboi, pot alege hotelul Null Stern din Elvetia. Pretul este pe masura avand in vedere ca hotelul este unul de zero stele, caz in care nu se poate vorbi de un anumit grad de confort.

 

Surse: http://heyo.ro/concursuri/cele-mai-ciudate-hoteluri-din-lume.html

http://blog.esky.ro/2010/05/cele-mai-ciudate-hoteluri-din-lume-2/

 

 

25 thoughts on “Cele mai ciudate hoteluri din lume, perfecte pentru vacanta!

  1. Si de la paturi ati trecut la hoteluri! Interesant! Vacanta placuta, dragi admini! Iar raspunsul meu, de pe site, unul care spune adevarul, e intruna raportat. Adevarul e mereu raportat pe TPU. Tineti minte!

  2. Primul, Poseidon Resort, Bahamas – camere de hotel subacvatice,mi se pare chiar interesant si relaxant.

    SI ce la de la 6,The Marmara Antalya, Turcia – hotelul plutitor, care isi schimba pozitia, mi se pare dragut.Imi place ideea.

  3. primul e cel mai tare! mi se pare extraordinar să mănânci, să faci sport şi să adormi privind tot felul de peşti şi animale marine :X cuul

  4. wow!nam mai vazut asa ceva in viata mea!mi se pare o nebunie sa faci asa cv!dar imi place primul!iar al doilea, din spania…wow!

  5. Pacat ca aceste hoteluri “mishto” nu sunt construite shi-n Romania,tzara tuturor posibilitatzilor.La asha preshedinte asha romani buni de vacantze,shi cand te gandeshti cu cata mandrie ne reprezinta pizdi tot!!!

  6. Toate cele 10 hoteluri sunt interesante,dar cel mai mult imi plac: cel cu camere subacvatice,cel plutitor si e captivant cel cu casute in copac.Cazarea la hotelul de 0 stele mi se pare chiar amuzanta.

  7. Sunt foarte interesante…nu imi vine sa cred ca au construit hoteluri plutitoae,subacvatice,in pesteri, chiar super.

  8. Sunt foarte interesante…nu imi vine sa cred ca au construit hoteluri plutitoare,subacvatice,in pesteri, chiar super.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.