TPU Blog

Concursul literar national “Incubatorul de condeie” este o competitie anuala adresata amatorilor de creatie literara si a ajuns deja la a doua editie. Organizat de cei de la AdLittera, se va desfasura in mediul online in perioada 19 septembrie – 19 noiembrie si este structurat pe doua sectiuni: Poezie si Proza scurta.

TPU va recomanda atelierele de creatie literara coordonate de scriitoarea Monica Ramirez, care vor avea loc in fiecare sambata in perioada 1 octombrie – 12 noiembrie, in Bucuresti.

De asemenea, creatiile premiate vor fi publicate in Antologia IDC de catre editurile partenere ale AdLittera. La a II-a editie, premiul special este un loc in Tabara de creatie „DeBOOT CAMP IDC”, ce va fi organizata in vara anului 2012. Nu ratati concursurile organizate pe Facebook sau Google+, dar nici intrebarile pe care le vom posta pe TPU.

Pe 19 noiembrie va avea loc festivitatea de premiere, iar juriul este compus din scriitori profesionişti, din specialişti în comunicare şi din „condeiele” care s-au facut remarcate la editia anterioara a concursului.

AdLittera este un proiect cultural, cu functiile unei agentii culturale, toate programele sale avand componente de educare prin cultura și prin arta. Proiectul promoveaza si dezvolta campanii de cultura literara si cauta surse de finanțare pentru proiecte editoriale.

Mai multe informatii despre concurs sunt disponibile pe http://idc.adlittera.com.

Mult noroc!

 

Alexandra – TPU

6 thoughts on “Ai talent la scris? Hai la “Incubatorul de condeie”

  1. E, asa tot mai merge.Cand am citit titlul, ma gandeam ca ii bagati pe micuti pe la incubator sa le mai creasca creierasul, ¨ condeie ¨ reprezentand o metafora indulcita 🙂 Am intrat si pe site, am vazut si pe YouTube un fragment de anul trecut de la premiere, ce pot sa spun ? E un proiect incipient, totusi, foarte promitator in descoperirea unor talente reale si scoaterea la lumina a unor texte anonime foarte bune.Am ramas placut impresionat de unii autori care au scris la sectiunea : Proza.Sunt tineri si mai putin tineri care s-au implicat si au scris din suflet randurile alea, ca si acum asta ar fi fost singura lor sansa ca lumea sa le vada suferintele, bucuriile, ideile, conceptele etc.
    Daca asta e inceputul, vreau sa pun si eu cateva randuri la fundatie.
    Eu ma inscriu, promit !

  2. Îmi plac mult ideile voastre. Mă bucur că susțineți concursurile și campaniile educaționale. O să particip și eu la concurs. Vă mulțumesc,să o țineți tot așa!

  3. Îmi pare rău că vin cu răspunsuri întârziate, dar am avut o groază de probleme. Revenind la subiect, foarte bună ideea. Aş fi vrut şi eu să particip la un asemenea eveniment, dar nu sunt din Bucureşti.:(

  4. eu nu prea imi dau seama ce trabuie sa facem? sa mergem si sa ne inscriem cu o opera(poezie/proza)scrisa de noi??? sau sa o compunem acum? e suficienta una singura?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.