TPU Blog

Daca esti pasionat de scris, atunci TPU iti recomanda sa participi la cel de-al doilea atelier de Creative writing din cadrul concursului national de debut literar „Incubatorul de Condeie” 2011 (IDC). Acesta va fi organizat de AdLittera Project pe 8 octombrie in Bucuresti.

La atelierul coordonat de scriitoarea Monica Ramirez , patru locuri sunt rezervate pentru membrii TPU.ro care vor fi desemnati castigatori in baza raspunsurilor la intrebarea “”Ce iti place mai mult: poezia sau proza?”, postata aici.

Acest Atelier IDC face parte dintr-o serie de evenimente similare dedicate scrierii creative ce vor fi organizate de AdLittera Project împreuna cu Ed. Ramirez Books in fiecare sambata, incepand cu 1 octombrie, pe perioada desfasurarii Concursului IDC 2011.

Pentru inscrieri in Concursul IDC, puteti citi Regulamentul aici.

 

Alexandra – TPU

10 thoughts on “Esti asteptat la al doilea Atelier IDC de Creative writing

  1. Iarasi merge site-ul prost.(Doar de informare).
    Evenimentul e foarte ok,pacat ca n-am talent.Am incercat si eu sa scriu dar mai mult de 2-3 pagini de word, n-am putut sa dezvolt.

  2. @JeSsYka: Iti asteptam inscrierea in concurs
    @MaDoaren1DeTotCeEInJurulMeu: Poti, te rog, sa detaliezi? Ce probleme intampini cu site-ul?

  3. Alexandra TPU,
    Pfai, daca ma crezi… abia acum ce-am avut timp sa intru pe internet.
    Uneori sunt asa de epuizata:( – obosita cu munca, ca exact de scris si concursuri pe ‘net, nu-mi mai arde mie 😛
    Nu promit nimic. Insa este de apreciat site-ul lor, pentru cine are timp suficient. Pentru elevi/copii e minunat – spre exemplu. 😛
    Toate cele bune.

  4. Cand am vrut sa postez un raspuns,mia dat o eroare cum dadea inainte cand mergea prost numai ca nu mai scria chestia aia cu “ne cerem scuze”,a trebuit sa dau refresh si sa rezolvat.Mi sa intamplat doar o data.Daca se mai intampla fac un screen.
    Doar am zis nu va alarmati daca se intampla doar odata.

  5. Vad ca s-a cam deviat de la subiect.In legatura cu acest atelier…in ce consta?Mai exact ce este?Chiar nu inteleg.

  6. @Zoey: Daca vrei sa participi in cadrul atelierului, trebuie sa raspunzi la intrebarea de aici, https://www.tpu.ro/arta-si-cultura/ce-iti-place-mai-mult-poezia-sau-proza-raspunsul-tau-detaliat-poate-fi-selectat-si-poti-participa-la-unul-din-atelierele/, iar raspunsul tau poate fi selectat de catre organizatorii concursului.

    Atelierul se va desfasura in Bucuresti, iar autoarea Monica Ramirez le va impartasi participantilor mai multe despre scrierile creative si va da cateva sfaturi despre cum ideile se pot transforma in opere literare.

    Ai mai multe detalii si pe http://idc.adlittera.com

  7. Mutumesc pentru raspuns.Am intrebat deoarece chiar am raspuns la acea intrebare si au zis ca m-au selectat.Fiind neinformata m-am gandit sa intreb aici.Multumesc din nou.

  8. @Zoey: Dupa atelier, ne-ar placea tare mult sa ne scrii un articol in care sa povestesti cum a fost aceasta experienta pentru tine si eventual sa impartasesti si cateva sfaturi cu restul cititorilor. Ce zici?

  9. Din pacate nu voi putea participa fiind la o distanta mare fata de Bucuresti.Totusi, sunt sigura ca oricare alt membru ales va fi incantat sa scrie acel articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.