TPU Blog

Va povesteam intr-un newsletter de la inceputul acestei toamne despre programul celor de la Scoala de Valori si AIESEC – GROW, destinat elevilor de liceu. Iata ca termenul limita de inscriere se apropie, asa ca TPU ii invita pe liceenii de clasa a X-a care isi doresc sa aiba parte de educatie alternativa sa participe la GROW.

GROW este un program educational inovativ care se desfasoara la nivel national in licee si le ofera tinerilor ocazia de a primi informatii utile de la studenti din intreaga lume. Totul se desfasoara in limba engleza, asa ca si exprimarea, fluenta si vocabularul vor trece printr-un proces de dezvoltare. Iata ce povesteste una dintre participantele unei editii anterioare: „Facilitatorii internationali au fost grozavi. Stiau cum sa vorbeasca cu noi, cum sa ne inteleaga si bineinteles, au fost prietenosi. In proiectul Grow am invatat multe lucruri despre noi, despre ce putem face, ce ne place cu adevarat, ce valori avem, ce inseamna munca in echipa si multe alte lucruri importante care ne vor schimba viitorul”.

Pentru editia Grow 1.0 din 2011 liceenii se pot inscrie pe www.growedu.ro pana pe 28 octombrie. Participantii vor fi selectati pe baza motivatiei si in functie de competentele de exprimare in limba engleza. Pot participa elevi de clasa a X-a din 14 orase: Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Suceava, Targu Mures si Timisoara. Taxa de participare este de 50 de lei. In fiecare oras, echipa de organizatori locali va sta la dispozitia elevilor interesati sa se alature GROW.

De ce recomanda TPU programul GROW? Pentru ca ofera o dezvoltare complementara prin educatie non-formala, adica participantii se vor distra invatand lucruri noi altfel decat la scoala. Ei vor participa la 10 intalniri sub forma unor ateliere de lucru interactive pe perioada a 6 saptamani, sustinute in limba engleza. Toate activitatile se desfasoara intr­-un mediu dinamic care promoveaza interculturalitatea, voluntariatul si diversitatea.

Mai multe detalii pe site-ul lor.

 

Alexandra – TPU

One thought on “Abilitatile se antreneaza la GROW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.