TPU Blog

De astazi, fiecare utilizator TPU are posibilitatea sa isi afiseze data de nastere pe profilul personal.
Sarbatoritii fiecarei zile pot fi vazuti intr-o pagina speciala, pe https://www.tpu.ro/lamultiani, iar afisarea aici se face in ordinea punctelor.

In plus, puteti vedea data de nastere a fiecarui utilizator si pe profilul acestuia, in cazul in care nu alege sa ascunda aceasta informatie.

Vom lucra si in continuare la posibilitatile de personalizare a profilului fiecaruia, dar si la imbunatatirea site-ului. Pana atunci, poate prietenii vostri se numara pe lista celor sarbatoriti.

Alexandra – TPU

45 thoughts on “O sectiune de La multi ani

  1. Foarte buna ideea. Imi place. La multi ani tuturor:*
    Acum schimband putin subiectul, Alexandra am o intrebare legata de TPU la tine, si nu o gasesc la categoria ”Totul despre TPU”. E ceva serios, nu o gluma de prost-gust, Astept raspuns 🙂

  2. Hotii! tocmai au disparut cele doua seturi de bidoane (respectiv bidonase roz de pe pagina aia, si vroiam sa le urez La Multi! Sau La Mulsi, nu stiu, inca nu ma hotarasem, ha, ha.
    Maine bagati?

  3. Da, pai foarte bine. Lucrati, lucrati…imi place de voi asa. In primul rand sa mai faceti o optiune si pentru afisarea sexului(masculin sau feminin). De completat se poate deja din profil de prin 2008-2009, dar de afisat public?
    Poate vom vedea si un Dijit Rich Text Editor la anu’.
    Intre timp poate mai finisati putin design-ul. Nu-mi place cum e scris acolo sub Categorii, chestia cu aniversarile. Prea mediocru. Nu bate deloc la ochi.

  4. Destul de bună ideea.
    Mă-ntreb oare ce vor mai născoci admini :)?
    În fine, la mulţi ani tuturor aniversaţilor! Să trăiţi mulţi ani de aici în colo, să aveţi sănătate şi bucurii.

  5. Sucite sunteti mai fetelor! M-o fi strigand pe mine nevasta-mea Canutza, om sucit, dar nici voi nu sunteti prea rasucite. Ma duc eu sa imi editez profilul, sa vad daca pot sa pun 30 februarie la ziua nasterii, si ce vad acolo: Doresc ca data mea de nastere sa nu fie afisata public. Optiuni: Da , Nu.
    Deci Da, doresc ca sa nu fie afisata; sau Nu, nu doresc sa fie afisata??
    Parca sunteti maica-mea la starea civila. A intrebat-o ala de la primarie: Doamna X, vreti sa blabla, de buna voie? Si pana sa inghita ea galusca de emotie, sa raspunda, mai zice ala: Gandeste-te calm, fara emotii. Te-a fortat cineva?
    Raspundeti voi monosilabic cand v-oti marita, sa aveti o soacra ca a ei… ha, ha

  6. DA, Aero are dreptate. Sexul si orientarea sexuala, etnia, limbi scrise, vorbite, citite… mai bine lasati-ne pe noi sa postam o mica descriere, de capul nostru, sub profilul propriu.

  7. Nu pot sa inteleg cum ati ales sa faceti publice niste date confidentiale fara acordul userilor! Eu am bifat ca nu vreau sa fac publice datele mele de nastere,si ele au apatut pe site! Puteti sa ma felicitati cu totii,ca am 100 de ani!
    Ce se intampla aici?

  8. Mda…la foarte multi useri apare data nasterii 30-nov-0001 :))
    Sunt cei care nu au dorit sa faca public sau cum?

  9. Dacă nu doriți ca data nașterii (care trebuia să rămână o informație confidențială) să fie afișată pe profilul vostru, intrați la “Ediatre profil” și jos, unde scrie “Doresc ca data mea de nastere sa nu fie afisata publica:”, bifați “Da” și salvați!
    Succes.

  10. Gata, am pus si eu acolo data, dar nu-mi afiseaza la profil ce am salvat. Apare ce mi-ati pus voi, adica ati nimerit luna, dar nu si ziua. Ntz, ntz, ntz.

  11. @BRO: abia acum am intrat si eu in panica! Cand am vazut cati ani am! Pana nu am vazut cu ochii mei nu am crezut! Dar am facut cum a spus @Noname,adica atunci cand vrei sa fie NU…apesi pe DA 😀 Si acum nu mai vad monstruozitatea. Ca ar fi fost pelerinaj la profilul meu ,cu un cover dupa “Mosule ce tanar esti” si care ar suna cam asa:
    “Babo ce zglobie esti,
    Putem sa venim si nooooi la tine…
    Nu te lasaaaam sa pleci,
    Pe TPU sa staaaai in veci!”

  12. Maine-poimaine o sa ne publicati IP-ul, adresa de mail, orasul in care stam, poza cu strada noastra. Abia astept! hip-hop uraaa, tpu.

  13. Elianna, corect. Cind vrei sa fie NU bifezi DA si cind vrei sa fie DA bifezi nu = ))
    Oricum, uita-te la venerabila-mi virsta, sa nu te mai simti stinghera printre atitia pusti : ))

  14. Site-ul asta o sa devina un site de onomastici! Daca pana acum scapam de niste postari, pen’ca nu stiam cand e inculpatul nascut, acu’ o sa se tripleze…
    Doamna Cristina, o rugati pe Doamna Alexandra sa il roage pe Domnul Catalin sa il injure nitel pe Gogu de la server sa bage o rubrica “Urari si uratori TPU”? Va rooog, aho, aho!

  15. Stai liniștit, Poneiule, că mulți încă n-au văzut ultima ispravă a adminilor, dar n-o să mai vezi prea multe date de naștere pe la profiluri, în curând. Sau o să vezi 1.1. 1600, etc etc.:))

  16. Poneiule, are.:))
    Dar nu înțeleg o chestie la oamenii ăștia, ei pun data nașterii, deși e de pomană, când nu e făcută publică. Apoi, când e pusă la vedere, toți se fâstâcesc, ca acuzații la tribunal, în fața presei.:)) What is wrong with these people?!

  17. Da, nici eu nu inteleg. Eu oricum dau una aiurea, daca intreaba careva. Hai sa-ti spun de ce. Ca sa nu imi citeasca CNP-ul, ha, ha. Stii ca daca dai sexul, data nasterii si judetul de resedinta (care de obicei e acelasi cu cel al nasterii), mai raman 4 cifre din CNP necunoscute. Ei, as! Stiu niste arhive meseriase, de ti-l gasesc in 2 ore si o spaga mica! Nici nu trebuie sa iti stiu numele real, ha, ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.