TPU Blog

33 thoughts on “Sarbatori fericite!

  1. Baaaa! si eu la fel va doresc:
    -sa fiti mereu cu zambetul pe buze chiar si in cosciug.
    -reusite de groaza
    -rezistenta la putrefactie si sanatate
    -vesti de bine chiar si de la rudele din puscarie
    -zile senine dupa taifun si frunti descretite cu toxina botulinica
    Funda? plss…am fost cuminte, mi-am facut in spiritul TPU o gramada de conturi si mi-am bagat codita pete tot, am dat cu stupizi, am instigat la cultura, ura, scandal, offf.TPU! I WANT MY SOUL BACK!exact ca atunci cand nu intram pe TPU.

  2. Cele rele sa se spele, cele bune sa s-adune! Un Craciun Fericit echipei TPU, prietenilor si tuturor utilizatorilor!
    Ioan

  3. Dintre oala cu sarmale,ciorba de perisoare , fripura de purcel la cuptor (yammm),salata de fructe,cozonaci si…altele, va doresc la toti sa aveti parte de un Craciun cu pace si bucurie in suflet,cu masa bogata (:D) si familia in jurul vostru, sa va aduca Mosul ce va doriti si sa ne intalnim cu totii sanatosi si voiosi,dar obositi de atata distractie, la anul ,pe TPU! Si sa ne povestim ce si cum!

  4. Cine cunoaste legea atractiei isi cunoaste viitorul, cine nu atunci sunt momente in care o duce bine altele rele in viata asa ca fiti pozitivi daca vreti sa aveti o viata buna fara probleme.

  5. Scot si eu nasu’ dintre sticlele de Jim Beam, Teacher’s, Jack Daniel’s si nelipsitele Bergenbier & Timisoreana, sa va urez ca Elianna, sarbatori fericite everybody (adica tutulol). Sa va aduca moshuletzu tot ce vreti si… inca ceva, sa nu fie prea putine surprize. Un batz pentru putina cotonogeala… asa, preventiv : ))
    P.S. Evident ca nu uit de echipa TPU. Pentru voi un ciomag frate, ca merge site-ul in hopuri =))

  6. @Bro:multumesc ca m-ai lămurit cine este acel “Jim Beam” al cărui fan te declari ( şi care citit pe romaneste mi-ar fi putut da indicii!).
    Am crezut iniţial că este un actor! Acuma sunt lamurită ca este “fratele” lui Jack Daniel,fiul profesoarei,de care mai auzisem!
    P.S. Acuma EU sunt …euforică!! Dar de la Silva!

  7. Craciun fericit şi vouă!

    Nu cred că voi intra în zilele următoare pe site, aşa că vă urez încă de pe acum Un An Nou Fericit tuturor utilizatorilor precum şi echipei TPU şi sper ca în anul ce vine, să am mai mult timp liber să pot ajuta cu răspunsuri pe utilizatorii de pe TPU.ro!

    Cei din echipa TPU aţi mai putea pune întrebări despre 2011, cum aţi făcut şi anul trecut, de genul: “care a fost cea mai haioasă întâmplare din anul 2011?”, “care a fost melodia anului 2011?”, etc.

    Să ne auzim de bine!

  8. Neeh. Eu nu va urez nimic pentru ca nu imi pasa de soarta multora dintre voi. Asa ca nu vreau sa fiu ipocrita si sa va urez “sarbatori fericite“ doar ca … e Craciunul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.