TPU Blog

V—am mai povestit la inceputul toamnei de programul de leadership pentru liceeni desfasurat de prietenii nostri de la Fundatia LEADERS. Iata ca acum revenim cu mai multe detalii despre un eveniment de-al lor care va avea loc in acest weekend in Buzau.

Elevii Colegiului National “Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Buzau vor avea sansa sa participe in zilele de 11 si 12 februarie la programul de cdezvoltare personala, Leadership Autentic, nivelul 1. Fiind deja implementat in peste 30 de licee din intreaga tara, atat in mediul urban
cat si in mediul rural, Leadership Autentic revine in acest inceput de an in sprijinul tinerilor elevi care vor sa-si depaseasca limitele si sa isi descopere potentialul de leadership.

Cursul Leadership Autentic este livrat de catre traineri cu experienta, este structurat astfel incat teoria sa alterneze echilibrat cu exercitiie practice iar experienta de invatare este una cu totul inedita. Tema principala este leadershipul iar pe parcursul celor doua zile tinerii aprofundeaza subiecte precum lideri si leadership, valori, viziune, comunicarea liderului si lucrul in echipa.

Pentru Colegiul National “Bogdan Petriceicu Hasdeu” se va forma o grupa de maximum 20 de participanti, elevi cu varste intre 14 si 18 ani. Accesul in program se va face gratuit pe baza de selectie, aplicand pe site-ul: http://www.leaders.ro/programe/leadership-autentic/roinscriete

Programul dezvoltat de Fundatia LEADERS reprezinta una dintre cele mai ample initiative educationale nationale, ajungand pana in prezent in 15 judete, in cele mai bune licee din orase precum Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Alba Iulia, Targoviste, Craiova, cat si in zone rurale precum Moinesti, Ianca, Suplacu de Barcau sau Bolintin. Pana in prezent numarul de elevi implicati in acest program educational este peste 1000 iar in anul scolar 2011 – 2012 aceasta cifra urmand sa se dubleze.

 

Alexandra – TPU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.